Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Το BitTorrent λάνσαρε πρόσφατα τον uTorrent Web

uTorrentΤο BitTorrent λάνσαρε πρόσφατα τον uTorrent Web, έναν νέο torrent που υπόσχεται να προσφέρει τη δύναμη του υπερ-δημοφιλούς uTorrent στον browser.
Παρά το γεγονός ότι ονομάζεται uTorrent Web, εξακολουθεί να χρειάζεται να το κατεβάσετε και να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, παρόλο που τρέχει αποκλειστικά στον browser.
Με αυτή την προσέγγιση, η BitTorrent ελπίζει ότι η εφαρμογή της θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ευκολότερα από τους πρωτάρηδες, καθώς δεν θα χρειαστούν περαιτέρω προσαρμογές στην εφαρμογή....

“ Το όραμα μας για το μTorrent Web ήταν να δημιουργήσουμε έναν torrent με γρήγορη δυνατότητα αναπαραγωγής και απλότητα στον πυρήνα του”, δήλωσε ο Justin Knoll.
Η εφαρμογή uTorrent Web διατίθεται επί του παρόντος αποκλειστικά στα Windows, και είναι εδώ και πολύ καιρό σε έκδοση beta. Θα συνεχίσει να προσφέρεται παράλληλα με τον υπάρχων torrent, ο οποίος θα μετατραπεί ξανά σε uTοrrent Classic.
Συμβατό με την πλειοψηφία των browser που κυκλοφορούν στην αγορά, ο uTorrent Web προσφέρει ένα πολύ απλό interface που σας επιτρέπει να προσθέτετε εύκολα torrents στον υπολογιστή σας, χρησιμοποιώντας έναν μαγνητικό σύνδεσμο από τον ιστό ή με την ενσωματωμένη μηχανή αναζήτησης στο διαδίκτυο.
Η αναζήτηση στον ιστό για torrents, ωστόσο, σας μεταφέρει στην Google, οπότε δεν θα σας παράσχει άμεσα μια λίστα αρχείων για προσθήκη.
Η οθόνη ρυθμίσεων είναι βασική και περιλαμβάνει τις βασικές επιλογές που χρειάζεστε για ένα πρόγραμμα-πελάτη BitTorrent, όπως η γλώσσα, ο προεπιλεγμένος φάκελος λήψης, η συσχέτιση αρχείων και ο διαχειριστής εύρους ζώνης. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τον uTοrrent Web ως το προεπιλεγμένο πρόγραμμα  BitTorrent.
Όπως και η κλασική έκδοση της εφαρμογής, το uTοrrent Web μπορεί να κάνει.....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr