Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Το Skype αποκτά καταγραφή κλήσεων

SkypeΗ Microsoft μόλις ανακοίνωσε ότι φέρνει την καταγραφή κλήσεων στο Skype, με υποστήριξη που θα προσφέρεται σε όλες τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Windows 10.
Στην ανακοίνωση του blog που παρουσιάζει τη δυνατότητα, η Microsoft εξηγεί ότι η καταγραφή κλήσεων είναι διαθέσιμη τώρα σε όλους τους πελάτες της, με εξαίρεση εκείνων που τρέχουν συσκευές Windows 10, οι οποίες θα ενημερωθούν αργότερα.
Η διαδικασία καταγραφής κλήσεων είναι βασισμένη σε Cloud και η Microsoft και μόλις ξεκινήσει, όλοι οι χρήστες της συνομιλίας ενημερώνονται ότι...
καταγράφεται η κλήση.
Η καταγραφή περιλαμβάνει οτιδήποτε μοιράζεται μεταξύ των χρηστών κατά τη διάρκεια της κλήσης και η Microsoft επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν και να μοιράζονται την καταγεγραμμένη κλήση με οποιονδήποτε άλλο χρήστη εύκολα μέσα στις επόμενες 30 ημέρες.
Η Microsoft έχει ενσωματώσει τις επιλογές εγγραφής κλήσης πάνω στην οθόνη κλήσης, οπότε πρέπει μόνο να πατήσετε το σύμβολο + και, στη συνέχεια, να κάνετε κλικ στην επιλογή που αρχίζει η εγγραφή.Ένα banner εμφανίζεται τόσο σε desktop όσο και σε κινητά ώστε να επιτρέπει στους άλλους χρήστες να γνωρίζουν ότι η κλήση έχει καταγραφεί και αυτό είναι κάτι που είναι χωρίς αμφιβολία απαραίτητο για την προφύλαξη της ιδιωτικής ζωής.
“Μετά την κλήση, η καταγραφή ολοκληρώνεται και στη συνέχεια δημοσιεύεται στη συνομιλία σας όπου είναι διαθέσιμη για 30 ημέρες. Εσείς και όλοι όσοι συμμετέχουν στην κλήση μπορείτε να αποθηκεύσετε την εγγραφή τοπικά ή να μοιραστείτε την ηχογράφηση με τις επαφές σας οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια των 30 ημερών, “εξηγεί η Microsoft.
Αυτή η νέα λειτουργία απαιτεί τουλάχιστον την έκδοση 8 του Skype, οπότε οι....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr