Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Mία τεράστια μηχανική Gaming φωλιά


Δεν υπάρχει τίποτα εκλεπτυσμένο για το Predator Thronos, το πρωτότυπο της gaming υπέρ-καρέκλας της Acer που παρουσιάστηκε στο συνέδριο IFA electronics trade show.
Το Predator Thronos είναι κάτι περισσότερο από μια καρέκλα. Ο μηχανοκίνητος θρόνος περιλαμβάνει ξεκούραστα πόδια, χώρο για τρεις οθόνες και γαλάζιο φωτισμό για ατμόσφαιρα. Διάφορα μέρη του συστήματος αυτού είναι μηχανοκίνητα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να σηκώσετε και να κατεβάσετε το στήριγμα των ποδιών και τις ...
βάσεις των οθονών, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Acer Predator Thronos 1

Ένα από τα λίγα πράγματα που λείπει από το Predator Thronos είναι το μικρό αποτύπωμα. Με ύψος περίπου 1,5 μέτρο και βάρος 220 κιλά, το Predator Thronos είναι μία υπέροχη κτηνωδία. Μπορεί εύκολα κάποιος να το περάσει για θρόνο ενός supervillain, που κάθεται εκεί για να ελέγξει το καταστρεπτικό του όπλο. Θα χρειαστεί φυσικά και ένα ειδικό δωμάτιο για να το χωρέσει στο σπίτι.

Acer Predator Thronos 2

Η βάση στήριξης οθόνης του "θηρευτή θρόνου" μπορεί να υποστηρίξει έως και τρεις οθόνες 27 ιντσών, όπως παρουσίαζε η Acer στην IFA. Μόλις καθίσετε, στρέψετε τις οθόνες σε βολικό σημείο και περιστρέψτε το δίσκο του πληκτρολογίου προς το εργονομικό κάθισμα, αισθάνεστε πραγματικά ότι είστε έτοιμοι για μάχη.
Η λειτουργία κραδασμών της καρέκλας μπορεί να συντονιστεί με τη δράση εντός του παιχνιδιού σαν......

Διαβάστε περισσότερα στο: gr.pcmag.com