Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Κρυπτονομίσματα αξίας περίπου 31 εκατομμυρίων δολαρίων κλάπηκαν από το Bithumb

Bithumb hacked 32 ekatommuria XRPΤην Τετάρτη 20 Ιουνίου του 2018, κρυπτονομίσματα αξίας περίπου 31 εκατομμυρίων δολαρίων κλάπηκαν από το Bithumb, ανταλλακτήριο με βάση την νότια Κορέα. Παρόλο που η παραβίαση δεν συγκρίνεται με το ποσό που κλάπηκε από το Coincheck, ύψους 530 εκατομμυρίων, το γεγονός ότι πλέον το Bithumb είναι το 6ο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο στον κόσμο είναι ανησυχητικό γεγονός.Ενώ αρκετές πληροφορίες έχουν δημοσιευτεί από την ώρα της ληστείας, μερικά σημαντικά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα.....

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Coinmarketcap, το Bithumb διατηρούσε το 10% του συνόλου του νομίσματος Ripple (XRP), αξίας 32 εκατομμυρίων, εκ των οποίον, όλα κλάπηκαν.
Το σύστημα ασφαλείας απέτυχε. Στις 16 Ιουνίου, λίγες μέρες πριν την επίθεση, η ίδια η εταιρεία δήλωσε “Τελευταία, ο αριθμός των μη εξουσιοδοτημένων προσπαθειών πρόσβασης έχει αυξηθεί. Ως εκ τούτου, πραγματοποιήθηκε επείγον έλεγχος στον server για την ενίσχυση της ασφάλειας όλων των συστημάτων».
Αμέσως μετά την επίσημη ενημέρωση που επιβεβαίωνε ότι η υπηρεσία είχε παραβιαστεί, μια δεύτερη ανακοίνωση ακολούθησε ενημερώνοντας τους χρήστες της πλατφόρμας ότι ολόκληρο το ποσό θα επιστραφεί σύντομα στους χρήστες.
Πτώση σημειώθηκε στο Bitcoin κατά 200 δολάρια μέσα σε μόλις μια ώρα αφού ανακοινώθηκε η....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr