Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Η Google συλλέγει ιδιωτικά δεδομένα εκατομμυρίων χρηστών νόμιμα!

δεδομέναΜία συνεργασία μεταξύ της εταιρείας τεχνολογίας Google και της εταιρείας συστημάτων υγείας Ascension πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα για την πραγματοποίηση του Project Nightingale.Η Google θέλει με αυτό τον τρόπο, να ενισχύσει τις υπηρεσίες της στον τομέα της υγείας, αναπτύσσοντας ένα λογισμικό με τεχνολογία AI που θα βοηθήσει τους ασθενείς.
Ωστόσο μία έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την WSJ, υποστηρίζει ότι η Ascension θα παρέχει στην ...
Google δεδομένα ασθενών, τα οποία θα προέρχονται από τα αρχεία υγείας εκατομμυρίων Αμερικανών από 21 πολιτείες της χώρας. Περιλαμβάνουν διάφορες πληροφορίες όπως ημερομηνίες γέννησης, ονόματα ασθενών, διαγνώσεις, εργαστηριακά αποτελέσματα κλπ.
Όπως αποκαλύπτει η έρευνα, τα δεδομένα αυτά μοιράζονται μεταξύ των δύο εταιρειών χωρίς να το γνωρίζουν οι ασθενείς ή οι θεράποντες ιατροί τους. Ωστόσο οι εταιρείες δεν κάνουν κάτι παράνομο, αφού σύμφωνα με τον νόμο Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA), μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα δεδομένα.
Επιπλέον, η εν λόγω συνεργασία δεν είναι μυστική και ορισμένες λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς θα λειτουργήσουν τα πράγματα αναφέρονται σε ένα δελτίο τύπου.Φυσικά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι προσωπικά δεδομένα ασθενών μοιράζονται χωρίς οι ίδιοι να το γνωρίζουν, σε άλλες εταιρείες. Σίγουρα όταν ένας ασθενής μπαίνει στο νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις ή να νοσηλευτεί δεν επιθυμεί τα ιατρικά του δεδομένα να καταλήξουν εν αγνοία του και κάπου αλλού.
Επίσης υπάρχει ανησυχία και για την ορθή χρήση των δεδομένων αυτών από τις εν λόγω εταιρείες, αφού σύμφωνα με την έκθεση περίπου 150 υπάλληλοι της Google, έχουν....

 Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr