Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Υπάρχουν μηχανές αναζήτησης προσώπου;

Μηχανές αναζήτησης
Υπάρχουν μηχανές αναζήτησης προσώπου; Η αναγνώριση προσώπου σε συνδυασμό με τις κάμερες παρακολούθησης που υπάρχουν γύρω μας είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανεύρεση σας, ανά πάσα στιγμή.

Οι μηχανές αναζήτησης εν τω μεταξύ γίνονται όλο και πιο έξυπνες στη διαχείριση των τεράστιων ποσοτήτων δεδομένων. Η αναζήτηση προσώπου και η αναγνώριση προσώπου είναι μερικά από τα πολλά εργαλεία που στοχεύουν άτομα. Όλα τα .....
δημόσια δεδομένα συνδυάζονται, και μπορούν να αποκαλύψουν γρήγορα από που έχει περάσει κάποιο άτομο.
Παρακάτω θα δούμε τρεις μηχανές αναζήτησης προσώπων. Ας δούμε τι αποκαλύπτουν για εσάς ή τους φίλους σας.
1. Αναζήτηση εικόνων της Google. Αντίστροφη αναζήτηση προσώπου.Φυσικά γνωρίζετε ότι μπορείτε να κάνετε αναζήτηση εικόνων στο Google. Αντί να χρησιμοποιήσετε μια λέξη-κλειδί, μπορείτε τοποθετώντας μια εικόνα στο πλαίσιο αναζήτησης να αναζητήσετε παρόμοιες εικόνες. Κάντε κλικ στο εικονίδιο κάμερας για να πραγματοποιήσετε μια αναζήτηση βάσει εικόνας. Μπορείτε είτε να επικολλήσετε τη διεύθυνση URL μιας εικόνας ή να ανεβάσετε μια εικόνα από τον υπολογιστή σας και η Google θα ανακαλύψει για εσάς παρόμοιες εικόνες.
Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση για πρόσωπα με την Google προσθέτοντας ένα κώδικα. Από την αναζήτηση εικόνων της Google, εισαγάγετε το ερώτημά σας, πατήστε Enter και, στη συνέχεια, προσθέστε το “&imgtype=face” (χωρίς τα εισαγωγικά) στο τέλος της διεύθυνσης URL.
Η Google διαθέτει επίσης την αναγνώριση προσώπου και στο Google Photos.
2. PicTriev – Αναγνώριση προσώπου
Το PicTriev προχωράει ένα βήμα πιο μπροστά, αναζητώντας πραγματικά παρόμοια πρόσωπα. Δυστυχώς, η λειτουργία περιορίζεται σε διασημότητες.
Απλά προσθέστε τη διεύθυνση URL της εικόνας ή ανεβάσετε μια φωτογραφία σε μορφή JPG ή JPEG, με μέγεθος όχι μεγαλύτερο από 200 KB, και η μηχανή αναζήτησης θα επιστρέψει εικόνες διασημοτήτων που υπάρχουν online.
Λειτουργεί πολύ καλύτερα αν ψάχνετε για κάποια εικόνα διασημότητας.
3. FindFace – Αναζήτηση προσώπου για το VK.com
Το VK.com είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο της Ρωσίας. Και η FindFace υπόσχεται ότι μπορεί να βρει οποιοδήποτε στο VK.com. Για να δοκιμάσετε αυτήν την υπηρεσία, θα πρέπει να έχετε λογαριασμό στο VK. Μετά θα πρέπει να παραχωρήσετε δικαιώματα στην εφαρμογής του FindFace. Μετά μπορείτε να ανεβάστε μια φωτογραφία σε μορφή JPG ή PNG που δεν υπερβαίνει τα 5 MB.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φίλτρα στο αρχικό αποτέλεσμα ανάλογα με το φύλο, την ηλικία, την τοποθεσία και την κατάσταση της σχέσης.
4. Betaface – Επίδειξη αναγνώρισης προσώπου
Το Betaface προσφέρει αναγνώριση προσώπου παρόμοια με αυτή του PicTriev. Μπορείτε να ανεβάσετε μια......


Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr