Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Προσοχή!!! Nέο email με phishing προς την PayPal

paypal-2 phishing phishingΗ τεράστια επιτυχία της PayPal έχει προσελκύσει τους κλέφτες στον κυβερνοχώρο, οι οποίοι προσπαθούν να αποκομίσουν τα τους κωδικούς των χρηστών με διάφορα μέσα. Επειδή οι hackers δεν μπορούν να παραβιάσουν τους servers της PayPal, που προστατεύονται σε υπερβολικό βαθμό, συνήθως στρέφουν τις επιθέσεις τους στους χρήστες με από phishing εκστρατείες, που γίνονται όλο και πιο αληθοφανείς.
Μία από τις πιο πρόσφατες εκστρατείες phishing ανιχνεύτηκε από την Comodo’s Antispam Lab, όπου οι hackers χρησιμοποιούν προσεκτικά διατυπωμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να ξεγελάσουν τους χρήστες ώστε οι....
τελευταίοι να καταχωρήσουν το PayPal email και κωδικό τους σε ένα αρχείο των hackers.
Το e-mail ισχυρίζεται ότι είναι από την ομάδα υποστήριξης της PayPal, και προειδοποιεί τους χρήστες – θύματα για ασυνήθιστη δραστηριότητα στον λογαριασμό τους. Στην συνέχεια τους καλούν να ενημερώσουν το προφίλ τους για να επαληθεύσουν ότι είναι οι ιδιοκτήτες.
paypal phishing
Το συνημμένο αρχείο δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα αρχείο HTML, κατασκευασμένο να μοιάζει με την επίσημη ιστοσελίδα της PayPal.
Οι χρήστες αν δεν καταλάβουν την παγίδα πληκτρολογούν όχι μόνο το....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr