Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Στη Νότιο Κορέα η μεγαλύτερη συγκέντρωση ρομπότ

Στη Νότιο Κορέα η μεγαλύτερη συγκέντρωση ρομπότΣτη Νότιο Κορέα, η επέλαση της μηχανής έχει προχωρήσει: η προηγμένη ασιατική χώρα έχει το ρεκόρ της μεγαλύτερης πυκνότητας βιομηχανικών ρομπότ, η οποία φτάνει τα 531 συστήματα για κάθε 10.000 εργαζομένους στον κατασκευαστικό τομέα.Σύμφωνα με την κατάταξη που παρουσίασε η Διεθνής Ομοσπονδία Ρομποτικής, στις επόμενες θέσεις βρίσκονται η Σιγκαπούρη (398 ρομπότ ανά 10.000 εργαζομένους), η Ιαπωνία (305) και η Γερμανία (301).
Ο παγκόσμιος μέσος όρος είναι μόλις....
69 βιομηχανικά ρομπότ ανά 10.000 εργαζομένους.
Η Ευρώπη μπορεί πάντως να θεωρηθεί πρωτοπόρος, καθώς, όπως σημειώνει η ομοσπονδία, οι 14 από τις 22 χώρες με πυκνότητα ρομπότ άνω του μέσου όρου βρίσκονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η επέλαση των μηχανών
Στη διάρκεια του 2016 οι πωλήσεις βιομηχανικών ρομπότ εμφάνισαν ετήσια αύξηση 14% και έφτασαν τις 290.000 μονάδες. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της ομοσπονδίας, μέχρι το 2019 ο παγκόσμιος πληθυσμός βιομηχανικών ρομπότ θα φτάσει τις 2,9 εκατομμύρια μονάδες.
Η Κίνα αναδεικνύεται σε μεγάλη αγορά, καθώς αναμένεται να αντιστοιχεί στο 40% των συνολικών πωλήσεων έως το 2019.
Όσον αφορά τις συνέπειες της αυτοματοποίησης στην.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.tovima.gr