Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Eφαρμογή επιτρέπει να βλέπουμε μέσα από τους τοίχους


 Walabot-DIY-εφαρμογή εφαρμογήΗ εταιρεία Vayyar Imaging με έδρα της το Ισραήλ έχει αναπτύξει μία νέα εφαρμογή 3D-απεικόνισης για Android smartphones που επιτρέπει στη συσκευή σας να δει μέσα από τοίχους αποκαλύπτοντας τα πάντα, από τους σωλήνες και την καλωδίωση, μέχρι τα ανεπιθύμητα παράσιτα που κρύβονται ανάμεσα στα δωμάτια.
Ο αισθητήρας μπορεί επίσης να τοποθετηθεί μαγνητικά στο....
πίσω μέρος του smartphone σας, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε μαζί τις δύο συσκευές, αφήνοντας το άλλο σας χέρι ελεύθερο. Το Walabot DIY λέει ότι μπορεί να δει μέχρι και τέσσερις ίντσες μέσα σε τοίχους από γυψοσανίδα ή ακόμα και τσιμέντο.
Η εφαρμογή DIY δίνει στους κατασκευαστές και τους εφευρέτες σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να αναπτύξουν περιεχόμενο που εκμεταλλεύεται την τεχνολογία 3D αισθητήρων απεικόνισης. Εκτός από τη χρήση των υφιστάμενων εφαρμογών, μπορούν επίσης να δημιουργήσουν τις δικές τους εφαρμογές.
“Η Τεχνολογία Walabot είναι απλή και διαισθητική, έτσι ώστε οι άνθρωποι με οποιοδήποτε επίπεδο εμπειρίας να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να απολαύσουν καλύτερα τον κόσμο γύρω τους”, δήλωσε η εταιρεία.
Η εφαρμογή χρησιμοποιεί εξελιγμένους αλγόριθμους για να ανιχνεύσει τις εκπομπές και αντανακλάσεις διαφορετικών αντικειμένων. Μελετά τα δεδομένα για να καταλάβει σε πραγματικό χρόνο τι είδους αντικείμενο κρύβεται πίσω από ένα τοίχο. Ωστόσο δεν μπορείτε να δείτε μέσα από μεταλλικά αντικείμενα και άλλα είδη οδοφραγμάτων.
Σύμφωνα με τον κ. Melamed, Διευθύνων Σύμβουλο και συνιδρυτή της Vayyar, οι συσκευές μπορούν να σας πουν πολλά περισσότερα σχετικά με το τι είναι πίσω από ένα τοίχο. Σε μια επίδειξη στο VentureBeat, μπορεί κανείς να δει τι υπάρχει πίσω από τον τοίχο στην οθόνη του smartphone του, ενεργοποιώντας απλώς την εφαρμογή. Τα δεδομένα παρουσιάζονται σε μία ακατέργαστη μορφή.
Δεδομένου ότι υπάρχουν κάποια κενά πίσω από ένα κομμάτι του τοίχου, θα πρέπει να μετακινήσετε το κινητό σας πάνω στον τοίχο σιγά-σιγά. Ωστόσο, μπορείτε να πάρετε μια 3D εικόνα ενός ολόκληρου δωματίου σε μόλις λίγα λεπτά. Ο Melamed δήλωσε ότι θα καταστήσει πολύ πιο εύκολο να εντοπίσετε μια διαρροή σε ένα σωλήνα ή απλά να ανοίξετε μια τρύπα σε έναν τοίχο, χωρίς το φόβο να χαλάσετε κάποιο σωλήνα ή ηλεκτρικό καλώδιο, κρεμάστε τις εικόνες σε μια γκαλερί, ή τοποθετήστε τα ράφια.
Εκτός από τα παραπάνω, το Walabot DIY θεωρείται επίσης ιδανικό για εργάτες, τους ανακαινιστές σπιτιών και τους φαν του DIY. Το Walabot DIY είναι συμβατό με όλα τα.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr