Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Nέο hack του «Pokemon GO» σας επιτρέπει να πιάσετε Pokemon από τον καναπέ σας!


hqdefault-hack hackΑν διαβάζετε αυτό το άρθρο, σημαίνει ότι είστε παίκτης του Pokemon Go ή φαν του. Παλιότερα έχουμε αναφέρει κι άλλα cheat και hack για να ξεγελάσετε το παιχνίδι. Τώρα είναι και η σειρά των Android smartphone να μπουν στο παιχνίδι!
Αυτό το νέο hack παρουσιάστηκε από τον YouTuber, OfficialRebel στο κανάλι του στο YouTube. Ο OfficialRebel λέει ότι το νέο cheat του Pokemon Go δεν απαιτεί smartphone Android που να έχει υποστεί root και λειτουργεί σε όλες τις εκδόσεις από το Android 4.4 και έπειτα.Για να λειτουργήσει το hack θα πρέπει να κατεβάσετε το TuTuApp APK. Να θυμάστε ότι πρέπει να .....
ενεργοποιήσετε την εγκατάσταση από άγνωστες πηγές στο περιβάλλον σας για να τρέξετε αυτό το APK. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, ρυθμίστε την άδεια της εφαρμογής έτσι ώστε να μπορεί να δει μόνο την τοποθεσία σας, το τηλέφωνο και το χώρο αποθήκευσης. Απενεργοποιήστε τις υπόλοιπες άδειες του App.
Ο OfficialRebel σε βίντεο που ανέβασε, αποδεικνύει κάθε βήμα, συμπεριλαμβανομένου τι πρέπει να κάνετε όταν λαμβάνετε μια προειδοποίηση μετά τη λήψη. Σε μια σημείωση, η εφαρμογή λέει πως χρειάζεται να απεγκαταστήσετε το Pokemon GO app πρώτα, αλλιώς δεν θα τρέξει.
Το νέο hack που δίνεται από τον OfficialRebel, είναι αρκετά όμοιο με το....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr