Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Η Google σχεδιάζει να βγάλει δύο smartphones Nexus

Google GoogleΗ Google σχεδιάζει να βγάλει δύο smartphones Nexus φέτος, αλλά φαίνεται ότι αυτές δεν είναι οι μόνες συσκευές που η εταιρεία ετοιμάζετε να βγάλει. Η Google φαίνεται ότι εργάζεται επίσης για τη δημιουργία δύο smartwatches που θα τρέχουν Android Wear και να ενσωματώνουν το Google Assistant .
Οι πληροφορίες έχουν βγει στην επιφάνεια σχετικά με το γεγονός ότι ήταν πιθανό η Google να δρομολογήσει δύο Android Wear smartwatches με το Google Assistant ενσωματωμένο. Η Android Police ανέφερε ότι το ένα SmartWatch θα ήταν ....
μεγαλύτερο, με πιο σπορ εμφάνιση και με περισσότερες δυνατότητες από ό,τι το άλλο, συμπεριλαμβανομένων του LTE, GPS και αισθητήρα καρδιακού ρυθμού. Το άλλο SmartWatch θα είναι μικρότερο και με λιγότερες δυνατότητες.

Η ανάρτηση αναφέρει επίσης ότι και τα δύο smartwatches της Google θα έχουν πλήρη κυκλική οθόνη και το μεγαλύτερο από τα δύο θα μοιάζει με το Moto 360 σε ορισμένα σημεία. Θα φέρει την κωδική ονομασία Angelfish και ο σχεδιασμός του θα έχει ένα ομαλό σχήμα με ορατές εξοχές και τρία κουμπιά.
Θα έχει ένα μεγάλο κυκλικό κουμπί σαν στέμμα κατά μήκος της δεξιάς πλευράς του σώματος και δύο μικρότερα κουμπιά πάνω και κάτω. Το SmartWatch θα είναι αρκετά παχύ, 14 χιλιοστά και 43,5 χιλιοστά σε διάμετρο. Θα είναι διαθέσιμο σε ένα ματ σκούρο γκρι φινίρισμα.
Το δεύτερο SmartWatch έχει την κωδική ονομασία Swordfish και λέγετε ότι θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό με το Pebble. Θα έχει ένα μόνο κουμπί κεντραρισμένο στη δεξιά πλευρά του σώματος.
Το SmartWatch θα έχει 42 χιλιοστά διάμετρο όσο αφορά το σώμα και πάχος....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr
intersport rotate