Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Aναμενόμενες επιπτώσεις του Google Panda και πως αυτό σκοπεύει να «καθαρίσει» το web

Το Google Panda "σκοτώνει" τις 404 Error Pages!! (?) Google Panda Google Panda googleΈχουμε ήδη ενημερωθεί, πιθανότατα, για τις αναμενόμενες επιπτώσεις του Google Panda 4.0 και πως αυτό σκοπεύει να «καθαρίσει» το web. Μια από τις κινήσεις που έχει στο πλάνο του είναι να αφαιρέσει όλα τα broken links που οδηγούν τους χρήστες στις λεγόμενες 404 pages.
Δυστυχώς ή ευτυχώς, η <404 page> έχει γίνει μια τέχνη για πολλά από τα sites, τα οποία μέσω διασκεδαστικών εικόνων έχουν σκοπό με χιουμοριστικό τρόπο να παρουσιάσουν αυτό το....
δημοφιλές error message στους επισκέπτες τους, που είτε δεν πληκτρολόγησαν σωστά το URL είτε βρέθηκαν σε μια σελίδα που δεν υπάρχει… Παρόλο αυτά οι 404 pages υπήρχαν ανέκαθεν κι είναι ένα μεγάλο κομμάτι του web… !
Χώρος για δημιουργικότητα και φαντασία υπάρχει παντού… και φυσικά δεν θα μπορούσε να τις αποφύγει ούτε το κομμάτι των 404 pages! Όταν το Facebook εισήγαγε το cover photo, οι χρήστες άρχισαν να σχεδιάζουν μόνοι τους την cover photo τους. Πριν από αυτό, υπήρχε η τρέλα με τα τέσσερα τετράγωνα που σχημάτιζαν μια ολοκληρωμένη εικόνα, που ήταν συνήθως αυτή του avatar, δημιουργώντας έτσι εντυπωσιακά profiles.

Κάπως έτσι και οι website owners άρχισαν να σκέφτονται :.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr