Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Λίστα με τα 10 καλύτερα Wifi Hacking Tools στο Kali Linux

Kali Linux kali linuxΣε αυτή τη λίστα με τα 10 καλύτερα Wifi Hacking Tools στο Kali Linux μιλάμε για ένα πολύ δημοφιλές θέμα: hacking ασύρματων δικτύων και πώς να αποτρέψετε την παραβίαση τους.


Το Wifi είναι συχνά μια ευάλωτη πλευρά του δικτύου όταν πρόκειται για hacking αφού το σήμα μπορεί να εντοπιστεί από τον οποιοδήποτε!
Οι κατασκευαστές router και οι υπηρεσίες παροχής Internet έχουν ενεργοποιημένο το WPS από προεπιλογή και αυτό κάνει την ασύρματη ασφάλεια και το ...
penetration testing ακόμα πιο σημαντικά! Με τα επόμενα 10 Wifi Hacking Tools μπορούμε να τεστάρουμε το δικό μας ασύρματο δίκτυο για πιθανά ζητήματα ασφαλείας! Δείτε τα:

   1. Aircrack-ng

Το Aircrack είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία για WEP / WPA / WPA2 cracking. To Aircrack-ng suite περιέχει εργαλεία για να καταγράψει packets και handshakes, για client de-authentication και για να παράγει traffic κι εργαλεία για να εκτελέσει brute force και dictionary επιθέσεις! Μεταξύ άλλων περιέχει τα παρακάτω εργαλεία:
  • Aircrack-ng για wireless password cracking
  • Aireplay-ng για δημιουργία traffic και client de-authentication
  • Airodump-ng για packet capturing
  • Airbase-ng για ρύθμιση ψεύτικων σημείων πρόσβασης
Wordpress-screen-5 kali linuxΤο Aicrack-ng είναι διαθέσιμο για Linux και διατίθεται πάντα με το Kali Linux. Αν έχετε σκοπό να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο να βεβαιωθείτε ότι η Wifi κάρτα σας είναι ικανή για packet injection.

   2. Reaver

Το Reaver είναι άλλο ένα  δημοφιλές εργαλείο για hacking ασύρματων δικτύων και στοχεύει συγκεκριμένα ευπάθειες WPS. Το Reaver εκτελεί brute force επιθέσεις εναντίον WPS και καταχωρεί PINs για να ανακτήσει το WPA/WPA2 passphrase. Δεδομένου ότι πολλοί κατασκευαστές router και υπηρεσίες παροχής Internet ενεργοποιούν τα WPS ως προεπιλογή πολλά routers είναι ευάλωτα.
Για να χρησιμοποιήσεις το Reave θα πρέπει να έχεις καλή ισχύ σήματος στο wireless router μαζί με σωστό configuration. Κατά μέσο όρο το Reaver μπορεί να ανακτήσει το passphrase από ευάλωτα routers σε 4 με 10 ώρες ανάλογα με το σημείο πρόσβασης, την ισχύ σήματος και το PIN φυσικά! Στατιστικά το cracking του....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr