Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Tor: Αγαπημένος browser του Deep Web

Tor: Αγαπημένος browser του Deep Web, είναι όμως ο κατάλληλος για σας; TorΟ TOR ή The Onion Router, είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για την ανώνυμη περιήγηση στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιείται από δημοσιογράφους, ακτιβιστές και υποστηρικτές της προστασίας δεδομένων ως μέσο διαφυγής από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Έτσι, τι είναι αυτό που κάνει τον Τor κάτι διαφορετικό από τους Chrome, Firefox ή Safari; Και το πιο σημαντικό από όλα, θα πρέπει εσείς να τον χρησιμοποιείτε;....


Σε μια κανονική σύνδεση στο Internet, είστε άμεσα συνδεδεμένος με την ιστοσελίδα που προσπαθείτε να επισκεφθείτε. Αυτή η ιστοσελίδα μπορεί να δει ποιοι είστε και ότι προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον διακομιστή της χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση IP σας. Ο Tor, όμως, περνάει τα δεδομένα σας μέσω ενός δικτύου από διαφορετικές οδεύσεις χρησιμοποιώντας επίπεδα κρυπτογράφησης (εξ ου και η μεταφορά «Onion(κρεμμύδι)»). Κάθε κόμβος από τον οποίο περνούν τα δεδομένα σας είναι σαν να περνούν μέσα από φλοιούς από ένα ακόμα επίπεδο κρυπτογράφησης.
Ο τελευταίος κόμβος από τον οποίο περνούν τα δεδομένα σας είναι γνωστός ως κόμβος εξόδου και αποτελεί το τελικό στρώμα της κρυπτογράφησης και στη συνέχεια, παραδίδει τα δεδομένα σας στον επιθυμητό διακομιστή. Το σημείο προέλευσης, καθώς και οι ενδιάμεσοι κόμβοι, είναι εντελώς άγνωστοι.
Με τον Τor μπορεί κανείς να δημιουργήσει ιδιωτικές συνομιλίες και σελίδες, οι οποίες είναι.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr