Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Προειδοποιητικά μηνύματα για τρομοκρατικές επιθέσεις διαδίδουν Malware

Προειδοποιητικά μηνύματα για τρομοκρατικές επιθέσεις διαδίδουν Malware Malware Malware Malware Malware malware

Μια νέα spear-phishing email καμπάνια εκμεταλλεύεται τον τρόμο των χρηστών και τον φόβο τους για τρομοκρατικές επιθέσεις, με σκοπό να τους ξεγελάσει και να εκτελέσουν κακόβουλα συνημμένα.Μια νέα spear-phishing email καμπάνια εκμεταλλεύεται τον τρόμο των χρηστών και τον φόβο τους για τρομοκρατικές επιθέσεις, με σκοπό να τους ξεγελάσει και να εκτελέσουν κακόβουλα συνημμένα.Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Symantec παρατήρησε κακόβουλα emails που καμουφλάρονται πίσω από την διεύθυνση μιας από τις....
κρατικές υπηρεσίες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων [United Arab Emirates (UAE)], και συγκεκριμένα της αστυνομικής διευθύνσης του Dubai. Το κείμενο εμφανίζεται να προειδοποιεί για κίνδυνο τρομοκρατικού χτυπήματος.
Τα συνημμένα εμφανίζονται ως πολύτιμες συμβουλές ασφαλείας που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους παραλήπτες τους να προστατεύσουν τον εαυτό τους, καθώς και τις εταιρείες τους και τις οικογένειές τους, από ενδεχόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις που μπορεί να συμβούν στην περιοχή που εδρεύει η επιχείρησή τους.
Για να προσθέσουν μεγαλύτερη αξιοπιστία στα email, οι απατεώνες μιμούνται τον ίδιο τον αντιστράτηγο της Αστυνομίας του Dubai, ο οποίος είναι επίσης και ο επικεφαλής της γενικής ασφάλειας για το εμιράτο του Dubai, υπογράφοντας με το όνομά του στο Εmail.
Ενώ η ομάδα πίσω από την εκστρατεία αυτή απευθύνεται κυρίως σε επιχειρήσεις με βάση τους τα....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr