Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Το Cortana θα αποτελέσει σημαντικό μέρος της ζωής μας

cortana (1) cortana
Η υπηρεσία είναι ήδη στα Windows Phone / Mobile Windows 10 smartphones και τα Windows 10 PC’s, αλλά η Microsoft εξακολουθεί να εργάζεται σε πλήρη ταχύτητα για περαιτέρω βελτίωση, ώστε οι μελλοντικές ενημερώσεις που αναμένονται να τον κάνουν έναν ακόμα πιο προσωπικό ψηφιακό βοηθό.
Πρόθεση της Redmont είναι να κάνει το Cortana ένα βασικό μέρος της ζωής μας και να αντικαταστήσει ....
κάποια από τα παραδοσιακά πράγματα που κάνουμε στους υπολογιστές μας, όπως την έρευνα.
Το Bing αποτελεί την καρδιά και την ψυχή του Cortana, εκτός του ότι είναι η μηχανή αναζήτησης της Microsoft, τροφοδοτεί επίσης τον προσωπικό βοηθό της Apple, Siri. Αυτός είναι ο λόγος που η εταιρεία θέλει να βελτιωθεί σε βαθμό που θα είναι σε θέση να κάνει πολλά περισσότερα πράγματα για τους χρήστες υπολογιστών. Όπως η αναζήτηση στο διαδίκτυο με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.
Σε αυτό το σημείο, το Cortana είναι ήδη σε θέση να ψάξει online για ενημέρωση, αλλά η Microsoft αναφέρει ότι η αναγνώριση ομιλίας είναι αυτό που προσπαθεί η εταιρεία να βελτιώσει σημαντικά αυτή τη στιγμή, με σκοπό όχι μόνο την καλύτερη εργασία στα αγγλικά, αλλά και να προσφέρει υποστήριξη για περισσότερες γλώσσες.

Η αναγνώριση ομιλίας για τη νίκη

Ο Rik van der Kooi, εταιρικός αντιπρόεδρος της Microsoft του τμήματος διαφήμισης και εκδοτικών λύσεων, είπε στο Bing Ads Next ότι η αναγνώριση ομιλίας γενικά και ειδικότερα το Cortana πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο που αναζητούμε στο διαδίκτυο πληροφορίες.
«Η αναγνώριση ομιλίας πρόκειται να μεταμορφώσει τον τρόπο αναζήτησης», έχει δηλώσει, σύμφωνα με το SEL. «Αν το κάνουμε χρήσιμο, οι άνθρωποι θα θέλουν αυτό το app όπου και αν πηγαίνουν.»
Πράγματι, η Microsoft πιέζει για το Cortana πολύ σκληρά, καθιστώντας το....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr