Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Facebook:Πιθανό cyber attack

To Facebook ενημερώνει τους χρήστες για πιθανό cyber attack facebookΤο Facebook στέλνει ειδοποιήσεις για να ενημερώσει τους χρήστες για πιθανό cyber attack
Στην εικόνα φαίνεται ένα παράδειγμα από την νέα ενημερωτική ειδοποίηση .

Μην αγνοήσετε την ειδοποίηση του .....
Facebook (από το ίδιο το Facebook) με την οποία προειδοποιεί τους χρήστες του πως οι λογαριασμοί τους έχουν στοχοποιηθεί ή παραβιασθεί από επιτιθέμενο που φέρεται να συνεργάζεται με κρατικές αρχές.
Μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία, το Facebook εισήγαγε πρόσφατα ένα notification που ειδοποιεί έναν χρήστη του οποίου ο λογαριασμός έχει στοχοποιηθεί από attacker που εργάζεται για τις κρατικές αρχές.
“Ξεκινώντας από σήμερα, θα σας ενημερώνουμε εάν πιστεύουμε πως το account σας αποτελεί στόχος ή έχει παραβιασθεί από επιτιθέμενο που είναι ύποπτος για συνεργασία με τις κρατικές αρχές,” δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ο Alex Stamos, chief security officer  του Facebook.
Και πρόσθεσε, “Ανέκαθεν λαμβάναμε μέτρα και προφυλάξεις ούτως ώστε να προστατεύουμε τα accounts που πιστεύουμε πως έχουν παραβιασθεί, παρόλο αυτά αποφασίσαμε να δείξουμε περισσότερο ζήλο στο κομμάτι της ασφάλειας και προσθέσαμε την ειδοποίηση αυτή, για τις περιπτώσεις που πιστεύουμε ακράδαντα ότι ένα attack θα μπορούσε να είναι ‘χορηγεία’ του κράτους. Προβαίνουμε σε αυτήν την κίνηση επειδή αυτού του είδους οι επιθέσεις τείνουν να είναι περισσότερο εξελιγμένες και περισσότερο επικίνδυνες από τις υπόλοιπες, και υποστηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους ‘πληγέντες’ για να προστατεύσουν όλα τα online accounts τους.”
Η εταιρεία, εκτός των άλλων, διαβεβαίωσε πως η ειδοποίηση αυτή δεν.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr