Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

iSkin: Ένας αισθητήρας που φοριέται στο δέρμα σας

iSkin iskinreuters iskin iSkin: Ένας αισθητήρας που φοριέται στο δέρμα σας, μετατρέπει το ανθρώπινο σώμα σε μια ευαίσθητη επιφάνεια αφής για τον έλεγχο κινητών συσκευών.Η επαναστατική τεχνολογία έχει αναπτυχθεί από επιστήμονες στη Γερμανία.Το iSkin είναι κατασκευασμένο από βιοσυμβατό καουτσούκ σιλικόνης με αισθητήρες πίεσης που μπορούν να κολλήσουν στο δέρμα των χρηστών, επιτρέποντάς τους να χρησιμοποιούν το σώμα τους για τον.....
έλεγχο κινητών συσκευών.
Αναπτύχθηκε από επιστήμονες στο Max Planck Institute for Informatics και το Πανεπιστήμιο του Saarland. To πειραματικό σύστημα έχει κατασκευαστεί σε διάφορα σχήματα και μεγέθη για να ταιριάζουν σε διάφορα σημεία του σώματος, όπως το δάχτυλο, το αντιβράχιο και ακόμη και πίσω από το αυτί.
Ο αισθητήρας είναι ικανός να ανιχνεύει αφή πίεσης, ακόμη και όταν είναι τεντωμένος ή λυγισμένος. Με τα σημερινά πρότυπα οι επιστήμονες μπορούν να απαντήσουν σε εισερχόμενες κλήσεις, να παίξουν μουσική και να ρυθμίσουν την ένταση. Μέχρι στιγμής έχει σχεδιαστεί επίσης και ένα roll-up πληκτρολόγιο για χρήση με ένα έξυπνο ρολόι.
Το πρωτότυπο βασίζεται σε προόδους που έχουν γίνει στο λεγόμενο «ηλεκτρονικό δέρμα» που επιτρέπει στα robot, να αισθάνονται καλύτερα το περιβάλλον τους, την επαφή, την πίεση και τη θερμοκρασία.
Οι κατασκευαστές του iSkin το είδαν σαν μια ιδανική πλατφόρμα αλληλεπίδρασης του σώματος με το....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr