Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Τα Windows 10 θα μπλοκάρουν τα πειρατικά παιχνίδια

Sad Pirate Windows 10 Windows 10Έχουμε αναφέρει ήδη ότι Microsoft έχει αλλάξει τον τρόπο που διαθέτει τις ενημερώσεις των Windows 10. Οι ενημερώσεις είναι πλέον υποχρεωτικές για τους οικιακούς χρήστες. Σήμερα όμως ανακοινώθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες που μάλλον δεν θα αρέσουν καθόλου στους πειρατές.
Η ιστοσελίδα Myce.com δημοσίευσε μια σειρά από όρους που ισχύουν για το Windows Update. Οι όροι αναφέρουν ρητά ότι οι ενημερώσεις ενδέχεται να κυκλοφορήσει η ...
Microsoft κάποια στιγμή στο μέλλον θα μπορούσαν να εμποδίσουν τα πειρατικά παιχνίδια και να απενεργοποιήσουν τη χρήση μη εγκεκριμένου υλικού.
Συγκεκριμένα, οι νέοι όροι της υπηρεσίας εξηγούν ότι η Microsoft θα μπορούσε να «διαθέσει ενημερώσεις λογισμικού ή αλλαγές στις παραμέτρους, που εμποδίζουν την πρόσβαση σε Υπηρεσίες, το παιχνίδι με πειρατικά παιχνίδια, ή τη χρήση μη εγκεκριμένου υλικού περιφερειακών συσκευών.»
Ενώ είναι αρκετά σαφές το τι σημαίνει ο όρος «πειρατικά παιχνίδια» δεν είναι και τόσο προφανές σε τι αναφέρεται η εταιρεία με τον όρο «μη εγκεκριμένο υλικό σε περιφερειακές συσκευές.»
Θα μπορούσε όμως να σημαίνει κάλλιστα ότι η Microsoft θα έχει τη....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr