Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη, 4 Αυγούστου 2015

H εταιρεία αυτοκινήτων της Google

Google Auto LLC Google Auto LLCΗ Google άρχισε να λειτουργεί ήσυχα το project με τα αυτο-οδηγούμενα αυτοκίνητα κάτω από μια νέα θυγατρική εταιρεία με την επωνυμία Google Auto LLC, σύμφωνα με πληροφορίες από τη The Guardian.
Η θυγατρική εταιρεία δημιουργήθηκε το 2011 όταν η Google αντικατέστησε τα αυτό-οδηγούμενα οχήματα Priuses με τα Lexus SUV. Στα έγγραφα που δημοσίευσε η ....
Guardian, η εταιρεία Google Auto καταγράφεται σαν ο επίσημη κατασκευάστρια εταιρεία 23 αυτόνομων αυτοκινήτων Lexus, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που ενεπλάκησαν στη δημοσιότητα πρόσφατα με τα ατυχήματα. Η επωνυμία της εταιρείας Google Auto LLC χρησιμοποιήθηκε για να υποβάλουν αίτηση για αριθμό αναγνώρισης του κάθε αυτοκινήτου (VIN).
Δημιουργώντας μια αυτόνομη εταιρεία για το project των αυτο-οδηγούμενων οχημάτων, η Google κατά πάσα πιθανότητα είχε σαν στόχο να προστατευθεί από τον κίνδυνο. Αν αγωγές που έχουν κατατεθεί ήδη κατά τη διάρκεια των πρόσφατων ατυχημάτων, εκδικαστούν, η Google Auto θα αναλάβει την ευθύνη αντί της Google, και τα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία της Google θα συνεχίσουν να είναι ασφαλή, σύμφωνα με τη The Guardian.
Εν τω μεταξύ τα νεότερα αυτοκίνητα της Google διαθέτουν:.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr