Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Eλέγξτε τις διαφημίσεις που προβάλει η Google

Control your Google ads GoogleΟι διαφημίσεις της Google είναι σχεδόν παντού: όταν κάνετε αναζήτηση, όταν διαβάζετε τα email σας, όταν παρακολουθήσετε βίντεο, όταν χρησιμοποιείτε τις κινητές σας συσκευές κα.
Η ιστοσελίδα «Έλεγχος διαφημίσεων της Google» ή «Control your Google ads» σας παρέχει την δυνατότητα ελέγχου των διαφημίσεων που εμφανίζονται από την Google σε ιστοσελίδες, εφαρμογές και αλλού.Η Google, ως γνωστό χρησιμοποιεί τα ....
ενδιαφέροντα που έχουν συλλεχθεί από την εταιρεία, και έχουν συνδεθεί στους λογαριασμούς χρηστών για να παραδώσει τις διαφημίσεις. Τα ενδιαφέροντα αυτά μπορεί να προέρχονται από το προφίλ σας στην Google ή και παλαιότερες δραστηριότητες σας, όπως την παρακολούθηση βίντεο στο YouTube ή αναζητήσεις που πραγματοποιήσατε στο Google Search.
Έτσι, αν ψάχνετε για τα αυτοκίνητα στο Google, θα δείτε διαφημίσεις αυτοκινήτων την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε μια ιστοσελίδα ή παρακολουθήσετε ένα βίντεο στο YouTube.
Φυσικά σύμφωνα με την εταιρεία μπορείτε να σταματήσετε την.....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr