Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Ποιος είναι ο σκοπός του Dark Web;

dark web Dark Web

 

Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στο Dark Web και φαίνεται ότι το αντικείμενο παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον για τους αναγνώστες μας και όχι μόνο. Με τη σημερινή δημοσίευση απαντάμε σε ερωτήσεις που ίσως σας απασχολούν.

1. Τι ακριβώς είναι το Dark Web;....

Dark Web: το έχουμε δει και σαν “Dark Net” ή “Deep Web.” Είναι μέρος ενός μυστήριου δικτύου. Το Deep Web είναι μια εξειδικευμένη ομάδα ιστοσελίδων, που η ταυτότητα της καθεμιάς παραμένει κρυμμένη από κυβερνήσεις, trackers, και Αρχές επιβολής του νόμου. Οι κανονικές μηχανές αναζήτησης και οι web browsers που χρησιμοποιεί το ευρύ κοινό δεν μπορούν να δουν αυτές τις σελίδες. Είναι ένας ιδιωτικός εικονικός χώρος όπου οι χρήστες κινούνται σε πλήρη ανωνυμία για καλούς ή και για κακούς σκοπούς.

2. Ποιος είναι ο σκοπός του Dark Web;

Η κύρια πρόθεση του Dark Web είναι να παρέχει ένα ασφαλές καταφύγιο ανωνυμίας στο διαδίκτυο, όπου οι χρήστες του θα μπορούν να αλληλεπιδρούν σχεδόν χωρίς φόβο αποκάλυψης της ταυτότητας τους από κυβερνήσεις ή αρχές επιβολής του Νόμου. Το Dark Web φιλοξενεί forum συζήτησης, blogs, υπηρεσίες γνωριμιών, online αγορές, πηγές δεδομενων, επιστημονικά συγγράμματα, και πολλές άλλες υπηρεσίες.
Η Θετική πλευρά του Dark Web:.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr