Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

My WiFi για δωρεάν Internet εκτός σπιτιού

Μια νέα δυνατότητα για τους συνδρομητές των υπηρεσιών OTE Double Play, ανακοινώνει σήμερα ο ΟΤΕ η οποία επιτρέπει τη δωρεάν σύνδεση στο Internet μέσω WiFi σε εξωτερικούς χώρους.
Η υπηρεσία έχει την ονομασία OTE My WiFi και παρέχεται σε συνεργασία με το παγκόσμιο δίκτυο WiFi της εταιρείας Fon. Το συγκεκριμένο ασύρματο δίκτυο είναι ήδη γνωστό στο εξωτερικό αφού δημιουργείται και επεκτείνεται από τους.... ίδιους τους χρήστες της κοινότητας οι οποίοι συνεισφέρουν ένα μικρό μέρος της σύνδεσης Internet που έχουν στο σπίτι τους, αποκτόντας έτσι τη δυνατότητα για δωρεάν WiFi πρόσβαση στο Internet σε περισσότερα από 12 εκατ. σημεία σε όλο τον κόσμο.

Σε δηλώσεις του ο Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης αναφέρει: «Έχοντας ως προτεραιότητα να καλύπτουμε πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας, φέρνουμε πρώτοι στην Ελλάδα το OTE My WiFi, μια πρωτοποριακή υπηρεσία για δωρεάν internet που θα αλλάξει την καθημερινότητα τους. Οι πελάτες μας γίνονται μέλη μιας μεγάλης διεθνούς κοινότητας και αποκτούν σταδιακά, δωρεάν πρόσβαση σε αναρίθμητα hotspots τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Συνεχίζοντας τις επενδύσεις μας σε καινοτόμες υπηρεσίες, εδραιώνουμε την τεχνολογική μας υπεροχή και κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας για επενδύσεις προς όφελος των πελατών μας, και της χώρας»,

Δημοσιευμένη Εικόνα

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, που το WiFi δίκτυο της Fon έρχεται στην Ελλάδα, έναν από τους πιο όμορφους και δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Ευρώπη. Αυτή η συνεργασία αποτελεί για μας ένα ακόμα βήμα για την κάλυψη ολόκληρης της Ευρώπης με WiFi», δήλωσε ο Chief Operating Officer της Fon, Alex Puregger.

Για την ενεργοποίηση του OTE My WiFi χρειάζεται ο ειδικός εξοπλισμός που τη συνοδεύει, και στη συνέχεια ο χρήστης να επισκεφθεί την επίσημη ιστοσελίδα της υπηρεσίας ή να καλέσει στο 13888.