Σταδιακά διαθέσιμο στους χρήστες του Chrome beta για Windows, Mac και Chrome OS κάνει η Google το Google Now, με τις ειδοποιήσεις να είναι αρχικά μόνο στα Αγγλικά ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες γλώσσες.
Οι ειδοποιήσεις θα εμφανίζονται στο notification center του Chrome και θα εμφανίζονται στο desktop μόνο αν το χρησιμοποιεί κάποιος στο κινητό του και έχει συνδεθεί στο Google account του σε αυτό και θα είναι ένα μέρος αυτών που είναι διαθέσιμες για τις φορητές συσκευές.
Κάποιος που θα κάνει χρήση σε ...πολλαπλές συσκευές θα πρέπει να ρυθμίσει τις επιλογές τοποθεσίας για κάθε μια ξεχωριστά, ενώ όποιος θέλει να απενεργοποιήσει το Google Now στον Chrome beta θα πρέπει να ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα.

  • Click the bell icon in the lower right corner of your computer screen (on Windows) or the upper right of your computer screen (on Mac) to open the Notifications Center.
  • In the Notifications Center, click the gear icon on the bottom right corner (on Windows) or the upper right corner (on Mac).
  • Uncheck the box next to “Google Now.”


Πηγή : The Nextweb