Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Intel: Διαρροή αποκαλύπτει νέους 530 series SSDs με SandForce controllers


Η γνωστή κινεζική ιστοσελίδα VR-Zone, για ακόμη μία φορά διέρρευσε ένα χρονοδιάγραμμα της Intel, που δείχνει την άφιξη ενός νέου SSD, o οποίος θα καταφθάσει υπό την κωδική ονομασία Intel "530 series".
Σύμφωνα λοιπόν με τα slides οι χωρητικότητες στις οποίες θα είναι διαθέσιμος είναι τα 80GB και 180GB και λέγεται ότι θα φθάσουν το Q1 του 2013 ενώ τα μοντέλα των 2.5" και mSATA το Q2. Συγκεκριμένα οι 530 θα αποτελούν συνέχεια των 520 series, ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα οι 530 SSDs θα κάνουν χρήση του.... ίδιου controller με τους 525 series, τον LSI SandForce SF-2281.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Συνολικά οι διαφορές ανάμεσα στους 525 και 530 φαίνεται να είναι η μετάβαση από τα 25nm στα 20nm και η επιθυμία της εταιρείας να διαθέσει τους 530 σαν ένα NGFF package. Το NGFF, υπόσχεται γρήγορες ταχύτητες σε μικρά μεγέθη και απευθύνεται μόνο για χρήση με Ultrabooks. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μοντέλα NGFF θα είναι διαθέσιμα το Q1 πριν από το ντεμπούτο των πιο κοινών 2.5" και mSATA μοντέλων το Q2. Στην δημοσίευσή του το VR-Zone δεν έχασε την ευκαιρία να μας παρουσιάσει και ένα NGFF reference design. Συγκρινόμενη με το mSATA, η NGFF κάρτα έχει τα δύο τρίτα του μεγέθους, με διαστάσεις 42mm x 22mm έναντι 51mm x 30mm.

Δεδομένου ότι όλα τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν θα ανήκουν στη σειρά 500 series, αναμένεται να καλύπτονται από πέντε χρόνια εγγύηση σε αντίθεση με τους 335 SSDs που έρχονται με τριετή εγγύηση.

Site: techspot.com