Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Μαύρη Χήρα


Screenshot 10 Bugtraq 2 – Μαύρη Χήρα Το Bugtraq-2  Black Widow είναι μοναδικό στον τομέα της ασφάλειας, το οποίο θα αναβιώσει το πραγματικό πνεύμα του τι είναι η διανομή του hacking. Ορισμένοι αρχίζουν να το ονομάζουν «Όλα σε ένα για το hacking».Το σύστημα Bugtraq προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη διανομή, τη βέλτιστη, σταθερή και αυτοματοποιημένη διαχείριση των υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο. Η κατανομή με βάση τους πυρήνες 3.2 και 3.4 PAE, έχει ένα ...
τεράστιο φάσμα διείσδυσης, εγκληματολογικά και εργαστηριακά εργαλεία. Το Bugtraq – Team δεν έχει όρια και πιστεύει ότι κάθε χρήστης έχει την τάση να χρησιμοποιεί διαφορετική κατανομή για διαφορετικούς λόγους. Έτσι η ομάδα μας εξέπληξε με τις δυνατότητες του Bugtraq-2.
Εργαλεία
Μια από τις καινοτομίες του Bugtraq είναι η τεράστια γκάμα εργαλείων σε διαφορετικούς τομείς. Μπορούμε να βρούμε εργαλεία εγκληματολογικής αναάλυσης για κινητά, εργαστήρια ελέγχου κακόβουλων λογισμικών, εργαλεία της Κοινότητας Bugtraq, εργαλεία ελέγχου για το GSM, το ασύρματο δίκτυο, το Bluetooth και το RFID. Επίσης, ολοκληρωμένα εργαλεία για Windows, εργαλεία που επικεντρώνονται σε ipv6 και τυπικά εργαλεία ελέγχου και εγκληματολογίας.
Κάθε εργαλείο εκτελεί όλες τις υπηρεσίες που χρειάζονται για να λειτουργήσουν και έχουν ρυθμιστεί για βέλτιστη απόδοση. Η ομάδα έχει δημιουργήσει σενάρια που επιτρέπουν την καλύτερη διαχείριση και ταχύτητα κατά στην εγκατάσταση ορισμένων εργαλείων, όπως το Nessus. Το Bugtraq έχει αναδειχθεί ως το σύστημα με τα περισσότερα εργαλεία hacking μέχρι σήμερα, το Bugtraq-2 είναι ακόμα πιο γρήγορο και δυναμικό σύστημα που με μερικά κλικ μπορείτε να εγκαταστήσετε ή να εκτελέσετε όλες τις διεργασίες που θέλετε, χωρία να ψάξετε στο διαδίκτυο για tutorials ή την εγκατάσταση εργαλείων.
Εγκατάσταση
Μπορείτε να εγκαταστήσετε τοBugtraq 2 από κάποιο Live DVD ή κάποιο USB Drive. Εξαρτάται από το περιβάλλον του desktop, τα χαρακτηριστικά διαφέρουν.
Οι απαιτήσεις βασίζονται σε XFCE.
• 1GHz επεξεργαστής x86 και 512 MB μνήμη συστήματος (RAM)
• 15 GB χώρο στο σκληρό δίσκο για την εγκατάσταση

Επίσημη Ιστοσελίδα http://www.bugtraq-team.com/web/

http://www.secnews.gr