Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Στη φυλακή ο ιδρυτής πασίγνωστης ιστοσελίδας


tromaktiko2 Στη φυλακή ο ιδρυτής πασίγνωστης ιστοσελίδαςΟ ιδρυτής της ιστοσελίδας YouPorn, Φαμπιάν Τίλμαν, ο οποίος κερδίζει 73 εκατ. ευρώ τον χρόνο από τη ροζ βιομηχανία, στα χέρια των γερμανικών αρχών.
Όταν ο Γερμανός Φαμπιάν Τίλμαν συνελήφθη στις αρχές Δεκεμβρίου για φοροδιαφυγή, έγινε γνωστό ότι ήταν ο “βασιλιάς της βιομηχανίας πορνό”. Ο ιδιοκτήτης του You Porn διοικεί την εταιρεία που ειδικεύεται στις σεξουαλικές φαντασιώσεις όπως μια μοντέρνα επιχείρηση: σιωπηρά και ψηφιακά.Ο 34χρονος Τίλμαν αντιμετωπίζει κατηγορίες ότι προσπάθησε να φοροδιαφύγει καθώς έχει...
πληρώσει πολύ λιγότερα από όσα αναλογούν στην αυτοκρατορία του διαδικτυακού σεξ που κατέχει και κερδίζει περίπου 73 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.
Τώρα ο “Ζάκερμπεργκ του πορνό”, όπως τον αποκαλούν όσοι τον συγκρίνουν με τον ιδρυτή του facebook, κρατείται σε αστυνομικό κελί στην Κολωνία της Γερμανίας, αφότου εκδόθηκε στην πατρίδα του από το Βέλγιο όπου διαμένει.

Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr