Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Τα νέα προϊόντα της Apple κάνουν στροφή… και “φτάνουν” και στην Κίνα


0f751  Great Wall of iPhones banner Τα νέα προϊόντα της Apple κάνουν στροφή… και “φτάνουν” και στην Κίνα!Σε δελτίο τύπου η Apple επιβεβαίωσε σήμερα την κυκλοφορία των iPhone 5, iPad Mini και iPad 4ης γενιάς στην Κίνα. Μπορεί τα προϊόντα της Apple να κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις την Foxconn, αλλά αυτό δε σημαίνει πως οι ίδιοι οι εργαζόμενοι μπορούν να τα αποκτήσουν!
Για την ακρίβεια, η πλειοψηφία των εργαζομένων που κατασκευάζουν τα iPhone στην Foxconn, δεν πρόκειται να ακουμπήσουν ξανά iPhone εκτός του εργοστασίου. Οι μισθοί των...
εργαζομένων, οι οποίοι ξέρουν από <…>
μέσα προς τα έξω το iPhone της Apple, είναι απαγορευτικοί για να μπορέσουν να το αποκτήσουν οι ίδιοι.
Αν και έχουμε αναφερθεί και παλαιότερα για τις συνθήκες και τα ωράρια εργασίας των συγκεκριμένων υπαλλήλων, πρέπει να καταλάβουμε πως είναι η μοναδική λύση για την κάλυψη της υψηλής ζήτησης του iPhone 5 παγκοσμίως, σε συνδυασμό πάντα με το χαμηλό κόστος παραγωγής. Εργατικά χέρια υπάρχουν κι αλλού, αλλά πολλά και φτηνά, μόνο στην Κίνα.
0f751  tim cook china deal Τα νέα προϊόντα της Apple κάνουν στροφή… και “φτάνουν” και στην Κίνα!
Έτσι λοιπόν, το iPhone 5 κι η παρέα του, θα ξεκινήσουν από το Δεκέμβριο και θα κάνουν στροφή προς τα πίσω, από εκεί από όπου και προέρχονται. Η Apple θα ξεκινήσει και στην Κίνα την διάθεση των συσκευών της, τρεις μήνες αργότερα από την επίσημη κυκλοφορία του στον υπόλοιπο κόσμο. Επίσημα βέβαια η ακριβής ημερομηνία και οι τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί.
Η Apple έχει κυκλοφορήσει προς πώληση στην Κίνα μέχρι στιγμής δύο iPhones(4S και 5) και τα νέα iPad Mini και Retina στο Χονγκ Κονγκ, αλλά πολλοί Κινέζοι έχουν προτιμήσει να αγοράσουν από άλλες αγορές το iPhone, αποφεύγοντας υψηλούς φόρους πολυτελείας της Κίνας.
ipad mini china
Πηγή: goodbyte.gr

http://www.secnews.gr