Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Winuser.gr: Ιστοσελίδα οδηγός αποκλειστικά για τους φίλους των Windows


safe image Winuser.gr: Ιστοσελίδα οδηγός αποκλειστικά για τους φίλους των WindowsΜία νέα ιστοσελίδα ξεκίνησε τις προηγούμενες ημέρες και φιλοδοξεί σε βάθος χρόνου να γίνει μία κοινότητα για τους φίλους των Windows.
 Το Winuser.gr είναι μία νέα ιστοσελίδα ερωτήσεων – απαντήσεων, σχεδιασμένη αποκλειστικά για τους φίλους των Windows.
Αν αντιμετωπίζεις προβλήματα με τον υπολογιστή σου, έχεις απορίες για λειτουργίες των Windows και των εφαρμογών ή απλά θέλεις να μάθεις περισσότερα για τον τρόπο που μπορείς να χρησιμοποιείς τον υπολογιστή σου κάνοντας τη ζωή σου ευκολότερη, τότε είσαι στο σωστό μέρος. Γίνε σήμερα μέλος του Winuser.gr μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και κάνε τώρα την... ερώτηση σου.
Από την άλλη μεριά, αν ο υπολογιστής αποτελεί μέρος της καθημερινότητας σου και γνωρίζεις τις απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτουν τα μέλη του Winuser.gr, γίνε μέλος σήμερα και βοήθησε τους υπόλοιπους χρήστες των Windows να βρουν τη λύση που αναζητούν.
Πηγή ζωής του Winuser.gr είναι τα μέλη του. Είτε δημοσιεύεις τις ερωτήσεις σου, είτε δίνεις τη δική σου απάντηση στα ερωτήματα των μελών, συμβάλλεις σημαντικά στην προσπάθεια να δημιουργηθεί μία νέα κοινότητα για τους φίλους και τους χρήστες των Windows.
Η συντακτική ομάδα του SecNews, όπως επανειλημένα έχουμε πράξει στο παρελθόν, στηρίζουμε τις αξιόλογες νέες προσπάθειες. Ευχόμαστε στους υπεύθυνους της ιστοσελίδας winuser.gr ενα καλό ξεκίνημα και όσοι πιστοί …. προσέλθετε!