Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Η Microsoft ανακοινώνει ρομποτικό λειτουργικό σύστημα


Microsoft

Η Microsoft ανακοίνωσε στο συνέδριο ROSCon 2018 στην Ισπανία ότι φέρνει το λεγόμενο ρομποτικό  λειτουργικό σύστημα, γνωστό και ως ROS1, στα Windows 10.
Αυτή η τεχνολογία, η οποία έρχεται κάτω από τις βιβλιοθήκες και τα εργαλεία για την κατασκευή σύνθετων ρομπότ, θα ενισχυθεί περαιτέρω με λύσεις της Microsoft, όπως η μηχανική μάθηση των Windows, η υπηρεσία Azure Cognitive Services, οι υπηρεσίες cloud Azure IoT και πολλά άλλα.....

Η Microsoft λέει ότι έχει προσχωρήσει στην βιομηχανική κοινοπραξία ROS για να επενδύσει σε βιομηχανικά ρομπότ και συνεργάζεται με την Open Robotics και τη βιομηχανική κοινοπραξία ROS για να φέρει το ρομποτικό λειτουργικό σύστημα στα Windows.
“Τα Windows είναι αξιόπιστος συνεργάτης ρομποτικών και βιομηχανικών συστημάτων εδώ και δεκαετίες. Με το ROS για Windows, οι προγραμματιστές θα μπορούν να χρησιμοποιούν το γνωστό σετ εργαλείων του Visual Studio μαζί με πλούσια χαρακτηριστικά AI και cloud “, ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωση.
Κατά τη διάσκεψη στην Ισπανία, η Microsoft παρουσίασε επίσης το δικό της ρομπότ, που ονομάζεται ROBOTIS Turtlebot 3, το οποίο τροφοδοτείται από μια ειδική έκδοση του λειτουργικού συστήματος Robot που ονομάζεται Melodic Morenia.
Το λογισμικό έχει αναπτυχθεί ειδικά για να αναγνωρίζει και να κατευθύνει προς το πρόσωπο που είναι πιο κοντά στο ρομπότ. Τα Windows 10 IoT Enterprise είναι η πλατφόρμα που φέρνει το ρομπότ στη ζωή και η Microsoft λέει ότι βασίζεται σε μια NUC Coffee Lake της Intel.
“Οι βιομηχανίες που βλέπουν τα οφέλη από τα ρομπότ είναι πολλές και τόσο διαφορετικές μεταξύ τους όπως η μεταποίηση, η μεταφορά, η υγειονομική περίθαλψη και το real estate. Όπως τα ρομπότ έχουν προχωρήσει, έτσι έχουν και τα.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr