Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Η Google ανακοινώνει game streaming υπηρεσία

project stream google game streamingΗ Google μόλις ανακοίνωσε το Project Stream, ένα «τεχνικό τεστ» μιας υπηρεσίας σχεδιασμένη να κάνει stream video παιχνίδια, όπως ακριβώς κάνει το Playstation Now και το Geforce Now. Έχουμε ακούσει φήμες στο παρελθόν για αυτή την υπηρεσία με το όνομα “Project Yeti”, και αυτή φαίνεται ότι είναι το πρώτο gaming προϊόν της εταιρείας.
Το Project stream θα δίνει την δυνατότητα αναμετάδοσης σε πραγματικό χρόνο του τίτλου Assassin’s Creed Odyssey, που κυκλοφορεί από την Ubisoft. Η αναμετάδοση θα μπορεί να γίνει στον desktop Chrome browser σε Windows, Linux και ChromeOS. Η Google αναφέρει...
σε blog post ότι λίγοι θα είναι αυτοί που θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν την trial έκδοση του Project stream δωρεάν, και αυτό θα γίνει από τις 5 Οκτωβρίου.
Η εταιρεία αναφέρει ότι συνιστάται η χρήση σύνδεσης με μεγαλύτερη ταχύτητα από 25 mbps. Επίσης είναι απαραίτητοι οι λογαριασμοί Google και Ubisoft. Για τον χειρισμό του παιχνιδιού, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν είτε ποντίκι και πληκτρολόγιο, ή USB χειριστήριο. Τα Bluetooth χειριστήρια προς το παρών δεν θα είναι συμβατά.
Οι Game streaming υπηρεσίες έχουν προοπτική, αν και απέχουν πολύ ακόμα από την πραγματικότητα. Οι gamers με αυτές τις υπηρεσίες θα μπορούν να χρησιμοποιούν συνδρομητικά το hardware που θα υπάρχει σε κάποιον server αντί να διατηρούν ένα ακριβό σύστημα στο σπίτι τους. Όταν μια τέτοια υπηρεσία στηθεί σωστά, θα είναι δυνατή η αρίστη αναπαραγωγή παιχνιδιών σε συσκευές με αρκετά «αδύναμα» χαρακτηριστικά.
Το δύσκολο να υλοποιηθεί κομμάτι είναι ο χρόνος απόκρισης. Όταν ο χρήστης παίζει ένα παιχνίδι στα.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr
 
War Thunder