Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Οι χρήστες μπορούν να τρέξουν οποιοδήποτε Android App σε PC

WindowsΗ Microsoft εργάζεται σκληρά για να κλείσει το χάσμα μεταξύ των τηλεφώνων και των υπολογιστών και το ντεμπούτο της ενημερωμένης έκδοσης των Windows 10 Οκτωβρίου 2018 αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.
Η εταιρεία ανακοίνωσε ουσιαστικές ενημερώσεις για την εφαρμογή “Your Phone”, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας λειτουργίας που αποκαλείται “mirroring εφαρμογών”, η οποία θα επιτρέπει ουσιαστικά στους χρήστες να τρέχουν εφαρμογές Android σε PC.
Το τηλέφωνό σας ήταν σε δοκιμή beta ως μέρος του προγράμματος Windows Insider και με το ντεμπούτο του ....
Windows 10 Update Οκτωβρίου 2018, είναι διαθέσιμο για χρήστες με δύο μόνο χαρακτηριστικά: πρόσβαση στο photo gallery και μηνύματα.
Βασικά, συνδυάζοντας το Android τηλέφωνο σας με έναν υπολογιστή Windows 10 χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας, μπορείτε απλά να κάνετε drag and drop στις φωτογραφίες από τη συλλογή στην επιφάνεια εργασίας σας ή σε εφαρμογές του Office. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να στέλνετε μηνύματα στις επαφές σας με πρόσβαση στις συνομιλίες στο PC σας.
Σε μια μελλοντική ενημερωμένη έκδοση, η οποία φαίνεται να περιορίζεται στο Android, η εφαρμογή “Your Phone” θα επιτρέψει στα Windows 10 να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε εφαρμογή Android στους υπολογιστές τους. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της εταιρείας στις 2 Οκτωβρίου, η Microsoft παρουσίασε την ενσωμάτωση του....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr