Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Εφαρμογή social media για αντικοινωνικούς χρήστες

Binky: Εφαρμογή social media για αντικοινωνικούς χρήστεςH πλοήγηση στα κοινωνικά δίκτυα σήμερα απαιτεί να έχεις κάποιο είδους διδακτορικό στο Facebook ή να κυλάει Τwitter feed στις φλέβες σου. Και ενώ για πολλούς τα social media είναι απλά δυσβάσταχτα, το app Binky ευελπιστεί ν’ αλλάξει τα σημερινά δεδομένα.Το Binky είναι μια νέα εφαρμογή που στοχεύει να σας απαλλάξει από το χειρότερο κομμάτι κάθε πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης: τους ανθρώπους. To app προσφέρει μια ....
υπέροχη εμπειρία social media, παρέχοντας στους χρήστες μια ψηφιακή εκδοχή κοινωνικής απομόνωσης.
Αφού εγκατασταθεί, το Binky λειτουργεί ακριβώς όπως οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή social media χρησιμοποιείτε. Mπορείτε να κάνετε άσκοπα swipes, likes, thumbs-up και να σκρολάρετε δίχως νόημα, ατενίζοντας φωτογραφίες.
Ότι και εάν κάνετε όμως, δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Τα likes σας δεν σημαίνουν τίποτα στο Binky – κανείς δεν θα τα προσέξει. Μπορείτε επίσης να σχολιάσετε, όταν όμως ξεκινήσετε να πληκτρολογείτε κάποια λέξη, θα εμφανιστούν αυτοματοποιημένα σχόλια για να επιλέξετε κάποιο από αυτά. Άλλωστε, τίποτα από ότι κάνετε στο Binky δεν έχει σημασία, καθώς οι αλληλεπιδράσεις σας είναι σαν να μην συνέβησαν απλά ποτέ.
Μπορεί όλο αυτό να ακούγεται κάπως χαζό – αυτό είναι όμως και το concept του Binky. Παρότι πρόκειται για μια εφαρμογή που κανένας χρήστης δεν θα ήθελε πραγματικά, ταυτόχρονα είναι και κάτι που ο καθένας μπορεί να καταλάβει.
Το app δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να κάνουν κάτι που δεν επιτυγχάνει απολύτως τίποτα…

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr