Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Kit μετατροπής Raspberry Pi σε Linux desktop

Pi Desktop: kit μετατροπής Raspberry Pi σε Linux desktopΤο Pi Desktop kit από την Premier Farnell – ο μεγαλύτερος κατασκευαστής Raspberry Pi – συμπεριλαμβάνει μια πρόσθετη πλακέτα που περιέχει: ένα mSATA interface, έναν έξυπνο ρυθμιστή ισχύος (συν το ρολόι πραγματικού χρόνου και την μπαταρία), ένα ψύκτη θερμότητας, ένα προσαρμογέα USB (Micro-Type A), διαχωριστικά και βίδες, όλα σε ένα κουτί για να τα έχετε όλα.
Η εταιρεία δήλωσε ότι το συγκεκριμένο kit μπορεί να βοηθήσει τους φίλους του Raspberry Pi να μετατρέψουν το ....
Pi board τους σε ένα “πλήρως εξοπλισμένο υπολογιστή με Linux” μέσα σε λίγα λεπτά, ο οποίος στη συνέχεια μπορεί να συνδεθεί σε μια οθόνη μέσω HDMI.
Η Premier Farnell δήλωσε ότι όταν συνδυάσετε το Raspberry Pi, με ένα Pi Desktop των £39.99 (λίρες Αγγλίας) θα μπορέσετε να έχετε “όλη τη λειτουργικότητα που θα περίμενε κανείς από ένα τυποποιημένο υπολογιστή”, αν και το Raspberry Pi 3, ένα solid-state drive και μια κάμερα θα πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά, και φυσικά ανεβάζουν την τιμή.
Σύμφωνα με την Premier Farnell, η χρήση ενός SSD καθιστά το σύστημα ιδιαίτερα ανθεκτικό. Η εκκίνηση του Raspberry Pi απευθείας από το SSD καθιστά επίσης δυνατή μια ταχύτερη εκκίνηση.
Μέχρι σήμερα έχουμε δει πολλά projects που στοχεύουν να μετατρέψουν το Raspberry Pi σε επιφάνεια εργασίας, συμπεριλαμβανομένου και του Pi Top.
Όμως κανένα δεν δίνει την απόδοση που θα περίμενε κανείς από έναν.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr
WebHosting_2014