Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Google Lens: Αποκτάς πρόσβαση στους κωδικούς των WiF

Google Lens: Αποκτάς πρόσβαση στους κωδικούς των WiFiH Google εργάζεται πάνω σε πολλά νέα χαρακτηριστικά και έργα με ένα από αυτά το Google Lens. Το project αυτό είναι παρόμοιο με την αναζήτηση εικόνων της Google και χρησιμοποιεί την αναγνώριση αντικειμένων και σκηνών που επίσης συναντάμε στο Google Photos.
Ως μέρος του Google Assistant, το Google Lens θα φτάσει σε όλα τα Android smartphones και tablets που τρέχουν σε Marshmallow και τις πιο σύγχρονες εκδόσεις του. Η τεχνολογία....
χρησιμοποιεί την οπτική αναγνώριση για να εντοπίσει και προτείνει δράσεις βασισμένες σε αντικείμενα που είναι ορατά στην κάμερα. Για να το χρησιμοποιήσουν οι Android χρήστες πρέπει να τοποθετήσουν την κάμερα του τηλεφώνου σε ένα αντικείμενο και να περιμένουν μέχρι να τακτοποιηθεί.
Στη συνέχεια το Google Assistant παρέχει προτάσεις ή ενέργειες βάσει των αναγνωρισμένων αντικειμένων.
Η Google πραγματοποίησε επίδειξη του Google Lens αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι οι χρήστες θα μπορούν να σαρώνουν ένα πραγματικό εστιατόριο θέτοντας απλώς την κάμερα τους σε αυτό. Φωτογραφίες και σχόλια θα προσφερθούν από το Google Maps ενώ το Google Assistant θα προσφέρει την δυνατότητα δημιουργίας κρατήσεων και τον ορισμό συμβάντων.
Πολλοί υποστηρίζουν ότι το smartphone θα έχει την.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr