Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Tο LastPass προσφέρει δωρεάν πρόσβαση για κινητές συσκευές

LastPass LastPassΕπιτέλους το LastPass προσφέρει δωρεάν πρόσβαση για κινητές συσκευές.  Ο ιδρυτής του, Joe Siegrist, ανακοίνωσε την αναβάθμιση της εφαρμογής σε δημοσίευση στην επίσημη ιστοσελίδα.Όλοι μας αντιμετωπίζαμε πρόβλημα με τους κωδικούς ασφάλειας και ας μην το παραδεχόμασταν. Η κατάσταση γινόταν βασανιστική όταν δεν μπορούσαμε να έχουμε πρόσβαση στους λογαριασμούς από κινητά τηλέφωνα επειδή η υπηρεσία ασφάλειας που δημιουργεί και αποθηκεύει ....σύνθετους κωδικούς ήταν δωρεάν μόνο για επιτραπέζιους υπολογιστές και όχι κινητές συσκευές. Συγκεκριμένα, απαιτούνταν ετήσια αμοιβή 10,82 ευρώ για να αποκτούσαμε την πολυπόθητη πρόσβαση.
Όλα όμως άλλαξαν πλέον εφόσον το LastΡass είναι δωρεάν. Περιλαμβάνει όμως λιγότερες δυνατότητες εκ ‘των οποίων μερικές είναι: η προτεραιότητα υποστήριξης πελατών, η κοινή χρήση των κωδικών πρόσβασης και δύο επιπλέον δυνατότητες ταυτοποίησης στοιχείων.
Για την εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό δεν χρειάζεται τίποτα άλλο παρά να κατεβάσετε το LastΡass και να συνδεθείτε όπως ακριβώς θα κάνατε στον επιτραπέζιο υπολογιστή σας. Σας δίνετε επίσης η δυνατότητα σύνδεσης και από άλλες συσκευές ταυτόχρονα.
,, LastPass
Η δωρεάν εγκατάσταση του LastΡass, έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση αλλά και σύγχυση  στις υπόλοιπες εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας ειδικά τώρα που το θέμα της διαδικτυακής ασφάλειας και προστασίας βρίσκετε στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Αυτό λόγω των συχνών επιθέσεων hacking στο Democratic National Committee και σε διάφορους άλλους οργανισμούς.
Να σημειώσουμε πως το 2016.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr