Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Έκδοση του Google Maps θα προβλέπει που πάτε

Google Maps Driving Mode google mapsΗ επόμενη έκδοση του Google Maps για Android (αργότερα και για iOS) θα έρθει με ένα νέο χαρακτηριστικό που θα προβλέπει τον προορισμό σας, ενώ οδηγείτε και θα σας προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες.
Το Android Police αναφέρει ότι η τελευταία έκδοση του app έχει ένα νέο «Driving Mode» που θα σας είναι χρήσιμο για όταν γνωρίζετε ήδη το δρόμο για τον....
προορισμό σας. Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε μέσα από την εφαρμογή και το νέο χαρακτηριστικό θα μαντέψει ακριβώς πού πηγαίνετε, με βάση τις αναζητήσεις σας και ιστορικό τοποθεσιών.
Στη συνέχεια, θα σας δίνει ενημερώσεις για την κυκλοφορία και τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξης με βάση την κυκλοφορία που υπάρχει στους δρόμους.
Το Driving Mode, όπως προαναφέραμε υπάρχει στην έκδοση 9.19 του Google Maps για Android (προσοχή δοκιμαστική έκδοση) και η οποία έχει ήδη αρχίσει να διανέμεται από ανεπίσημα κανάλια. Αν δεν έχετε τη νέα έκδοση ακόμη, μπορείτε να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε μόνοι σας το APK.
Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι θα χρειαστεί να ρυθμίσετε την....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr