Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Βρέθηκε 10χρόνια μετά να παίζει παιχνίδι σε netcafe

Βρέθηκε 10χρόνια μετά να παίζει παιχνίδι σε netcafe...μαντεύετε ποιό? παιχνίδιΒρέθηκε 10χρόνια μετά να παίζει παιχνίδι σε netcafe…μαντεύετε ποιό?
Όλοι την θεωρούσαν νεκρή αφού ήταν αγνοούμενη για 10 χρόνια… Ο λόγος για μια γυναίκα από την Κίνα που είχε εξαφανιστεί χωρίς να αφήσει πίσω της ίχνη για περίπου μια δεκαετία. Προς έκπληξη όλων, βρέθηκε! Και δεν μπορείτε να μαντέψετε που! Βρέθηκε ζωντανή να παίζει σε ένα … internet cafe!

Ο λόγος για την Xiao Yun, τώρα .....
24 ετών, η οποία άφησε το σπίτι της στην περιοχή Zhejiang της Ανατολικής Κίνας, έπειτα από έναν μεγάλο καυγά με τους γονείς της όταν ήταν μόλις 14 ετών. Σύμφωνα με τα τοπικά ειδησεογραφικά media, η δεσποινίς (πλέον) Yun βρέθηκε από την τοπική αστυνομία την προηγούμενη εβδομάδα κατά την διάρκεια ενός τυπικού check up σε ένα internet cafe στην περιοχή Hangzhou.

Μετά την ανάκριση, προέκυψε ότι Xiao Yun πέρασε τα τελευταία 10 χρόνια στα internet cafes, καταναλώνοντας το μεγαλύτερο μέρος από τον χρόνο της στο multi-player shooter game CrossFire.
Είπε στο Qianjiang Evening News: «Είχα φύγει από το σπίτι και πριν. Και όταν στην συνέχεια προσπάθησα να ζητήσω από τον πατέρα μου μερικά χρήματα, [οι γονείς μου] δεν μου έδωσαν ποτέ, ισχυριζόμενοι πως μάλλον λέω ψέματα. Γι ‘αυτό και αποφάσισα να φύγω από κοντά τους μια και καλή. »
Είναι τόσο καλή στο να παίζει το multi-player game CrossFire, έτσι άλλοι παίκτες την πληρώνουν για να παίξει το παιχνίδι γι ‘αυτούς.
Η αστυνομία την συνέλαβε για χρήση πλαστών ταυτοτήτων και με την άδειά της, κανόνισαν οι γονείς της να την συναντήσουν ξανά. Η μητέρα της είπε, «δεν έχω αλλάξει τον αριθμό του κινητού μου τα τελευταία.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr