Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Oι Anonymous κατέλαβαν 3.824 ISIS Twitter λογαριασμούς

Μία ημέρα μετά, οι Anonymous κατέλαβαν 3.824 ISIS Twitter λογαριασμούς AnonymousΜία ημέρα μετά την κήρυξη πολέμου στα μέλη της ISIS, οι Anonymous έχουν ήδη καταφέρει να καταλάβουν από πάνω από 3.800 λογαριασμούς Twitter που σχετίζονται με διάφορα ISIS μέλη και συνεργάτες τους.

Η hacktivism ομάδα ξεκίνησε γρήγορα τις διαδικασίες, κατά τις οποίες δημιούργησε έναν επίσημο λογαριασμό Twitter για τη συνολική επιχείρηση #OpParis και μια νέα ιστοσελίδα όπου συγκέντρωσε όλους τους ISIS λογαριασμούς.....

Εκτός από το να ψάχνουν για ISIS Twitter λογαριασμούς, η hacking ομάδα έχει επιπλέον ανοίξει την πρόσβαση στην ιστοσελίδα για κάθε ενδιαφερόμενο. Οποιοσδήποτε έρχεται σε επαφή με ISIS social media λογαριασμούς μπορεί να αναζητήσει εύκολα τη βάση δεδομένων και να αναφέρει τυχόν νέους τρομοκράτες και υποστηρικτές.
Η ιστοσελίδα ονομάζεται #opIceISIS και ευρετηριοποιεί ISIS μέλη με βάση το πραγματικό τους όνομα, την τοποθεσία, την εικόνα και τους λογαριασμούς τους στα Twitter, Facebook και YouTube.
Πριν από τις επιθέσεις του Παρισιού, οι Anonymous είχαν εξαπολύσει πόλεμο κατά των ISIS μελών μετά τις επιθέσεις του Charlie Hebdo, νωρίτερα αυτό το έτος, κατά την επιχείρηση #OpISIS. Σε εκείνη την περίόδο, η ομάδα κατάφερε να καταλάβει δεκάδες χιλιάδες λογαριασμούς.
Με πάνω από 3.800 λογαριασμούς μόνο την πρώτη ημέρα, η ομάδα φαίνεται πιο αποφασισμένη αυτή τη φορά για να βάλει ένα οριστικό τέλος στην τρομοκρατική ομάδα.
Λίγο πριν από τις επιθέσεις του Παρισιού, η Ghost Security Group, μια....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr