Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Τα Windows 10 συνεχίζουν την ταχεία ανάπτυξη τους

windows 10 windows 10Τα Windows 10 συνεχίζουν την ταχεία ανάπτυξη τους και σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία του μήνα Νοεμβρίου το λειτουργικό σύστημα είναι η πιο διαδεδομένη πλατφόρμα για υπολογιστές καταφέρνοντας να ξεπεράσει τα Windows XP και το Mac OS X.Κυκλοφορώντας τον περασμένο Ιούλιο, τα Windows 10 είχαν μια γρήγορη ανάπτυξη αλλά η ανάπτυξη επιβραδύνθηκε το Σεπτέμβριο γιατί οι περισσότεροι χρήστες  αποφάσισαν να περιμένουν την κυκλοφορία του Threshold 2 και τότε να εγκαταστήσουν το λειτουργικό σύστημα.....

Σύμφωνα με τα στατιστικά, το Threshold 2 προσελκύει περισσότερους χρήστες αλλά επειδή αυτά τα στατιστικά αφορούν μόνο τις πρώτες 15 μέρες του Νοεμβρίου ο αντίκτυπος που έχει η κυκλοφορία του συγκεκριμένου update στην αγορά των Windows 10 δεν μπορεί να μετρηθεί πλήρως.

Τα Windows 7 παραμένουν στην κορυφή!

Αυτή τη στιγμή τα Windows 7 παραμένουν το νούμερο ένα λειτουργικό σύστημα στον κόσμο με ποσοστό 49,91%, ακολουθούν τα  Windows 8.1 με ποσοστό 13,11%. Με άλλα λόγια, τα Windows 7 είναι ακόμα η πλατφόρμα επιλογής για έναν στους δύο υπολογιστές, το οποίο είναι αρκετά εντυπωσιακό δεδομένου ότι αυτό το λειτουργικό σύστημα κυκλοφόρησε το 2009 ενώ οι άλλες δύο εκδόσεις κυκλοφόρησαν αργότερα.
Τα Windows 10 ωστόσο κατάφεραν να επιταχύνουν την ανάπτυξη τους και έφτασαν το ποσοστό του 9,8% και μέχρι το τέλος του μήνα αυτός ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί αφού το Threshold 2 είναι σημαντικός λόγος για πολλούς για να αναβαθμίσουν λειτουργικό τους σύστημα.
Η Microsoft δηλώνει ότι με το Threshold 2 το λειτουργικό σύστημα είναι έτοιμο και για.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr