Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Το «υλικό του μέλλοντος» θα αλλάξει τα gadgets της επόμενης γενιάς

Πιο κοντά στις οθόνες από γραφένιο η SamsungH Samsung είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής LCD οθονών από το 2002. To 2004 έγινε και ο μεγαλύτερος κατασκευαστής OLED επίσης παγκοσμίως έχοντας το 40% της αγοράς, ενώ από το 2010 και έπειτα έχει το 98% του μεριδίου της αγοράς AMOLED οθονών.
Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη πως όλες οι οθόνες μέχρι και το 2012 που βρίσκουμε στις iOS συσκευές προερχόντουσαν από τη Samsung. Πλέον η Apple έχει βάλει ως σκοπό να απογαλακτιστεί από τη Samsung ως προς τις οθόνες αλλά και άλλα εξαρτήματα παρόλο που ο κορεατικός κολοσσός στην ...εν λόγω κατηγορία κάνει άλματα προόδου.
H Samsung Electronics πρόσφατα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το Sungkyunkwan University στη Νότια Κορέα, για την ανάπτυξη μίας νέας μεθόδου που θα επιταχύνει την εμπορευματοποίηση του γραφενίου, του μοναδικού αυτού «υλικού του μέλλοντος» με στόχο να αλλάξει τα gadgets της επόμενης γενιάς για ακόμη μια φορά.

«Πρόκειται για μία από τις πλέον σημαντικές ανακαλύψεις στον τομέα της έρευνας για το γραφένιο στην ιστορία», σημειώνει σχετικά ο υπεύθυνος του Samsung Advanced Institute of Technology. «Πιστεύουμε ότι αυτή η ανακάλυψη θα επιταχύνει την εμπορευματοποίηση του γραφενίου, το οποίο θα μπορούσε να “ξεκλειδώσει” την επόμενη εποχή των καταναλωτικών ηλεκτρονικών».

Το γραφένιο έχει 100 φορές...

Διαβάστε περισσότερα στο: www.newsbeast.gr