Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Τα κινητά διαθέτουν και δεύτερο λειτουργικό σύστημα

 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Τα κινητά διαθέτουν και δεύτερο λειτουργικό σύστημα που κανείς δεν γνωρίζειΣτο άρθρο του ξένου τύπου περιγράφεται πως ακριβώς τα σημερινά κινητά (όλα τα κινητά) διαθέτουν ενα βασικό λειτουργικό σύστημα, μηχανικής λειτουργίας που είναι υπεύθυνο για τις ραδιο-τηλεπικοινωνίες της συσκευής κάτι σαν το machine code που γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με την πληροφορική που ήταν το κύριο υποσύστημα που μιλάει με τον εξοπλισμο(hardware) σε υπολογιστές. Για τους μη γνώστες ας το ονομάσουμε BIOS.
Περιγράφει πως οι προηγμένες λειτουργίες μέσα απο τα GSM/3G/4G/HSDPA γίνονται βάσει αυτού που είναι εντελώς προσαρμοσμένο σε κάθε εταιρία κατασκευής και έχει ελάχιστα γνωστά σημεία του κώδικα του, στο κοινό.
Δηλαδή όλες οι λειτουργίες μεταξύ ....
κυψελών μετάδοσης και συσκευής γίνονται βάση αυτού, με απόλυτη αφάνεια και χωρίς κανένα έλεγχο.. το ερώτημα στο τέλος.. τι μπορεί να πάει στραβά αν ισχύει αυτό;… νομίζω οτι κάθε άνθρωπος με μια ικανή φαντασία και λογική μπορεί να καταλάβει τι εννοεί.

Πηγή: planet-greece.blogspot.com

http://www.secnews.gr/