Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Τέσσερις νικητές θα δουν τα όνειρά τους να γίνονται πράξη στο πλαίσιο του «Launching People»

http://cdn.secnews.gr/wp-content/uploads/2013/12/435BB3B7D7B6784EC3258B43E92E9F86.jpgΗ Samsung ανακοίνωσε το πρόγραμμα «Launching People» που στόχο έχει να αναδείξει και να υποστηρίξει τη δυναμικότητα και τις ιδέες των ανθρώπων γύρω μας, καθώς και να αποδείξει πώς η τεχνολογία μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα.
Στην καρδιά της καμπάνιας Launching People βρίσκεται η φιλοσοφία της εταιρείας, η οποία σχεδιάζει τα προϊόντα της με επίκεντρο τον άνθρωπο και τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία μπορεί να κάνει διαφορετική τόσο τη δική του ζωή, όσο και των συνανθρώπων του.
Στόχος είναι τα προϊόντα να αποτελέσουν ....
συμμάχους και εργαλεία για τη διευκόλυνση της ζωής μας και, πλέον, ως μέρος της ζωής μας, να μας δώσουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις δυνατότητες τους και να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά μας. Στο πλαίσιο αυτό η πρωτοβουλία Samsung Launching People ενθαρρύνει τις ικανότητες των ανθρώπων και αποσκοπεί να μας αποδείξει ότι, όταν τα όνειρα μας συναντούν την τεχνολογία, έχουν την ευκαιρία να απελευθερώσουν τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους.
Στις τέσσερις κατηγορίες -Παράδοση και Ανάπτυξη, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία, Τέχνες και Δημιουργικότητα και Κοινωνική Δράση- οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις ιδέες τους με στόχο να είναι ένας από τους τέσσερις τυχερούς που θα υλοποιήσουν το όνειρό τους με τη συμβολή της Samsung.
Σημαντικό ρόλο στην επιλογή των νικητών, αλλά και στην υποστήριξη της υλοποίησης της ιδέας θα έχουν και οι τέσσερις μέντορες του Launching People: Δημήτρης Σταϊνχάουερ (Παράδοση και Ανάπτυξη), Δημήτρης Τσίγκος (Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία), Ηλίας Χατζηχριστοδούλου (Τέχνες και Δημιουργικότητα) και Μαίρη Καρατζά (Κοινωνική Δράση), οι οποίοι με την εμπειρία τους θα καθοδηγήσουν τους νικητές για την υλοποίηση των project τους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το www.launchingpeople.gr για περισσότερες λεπτομέρειες, βίντεο και πληροφορίες, καθώς και για να καταθέσουν τη συμμετοχή τους. Η δήλωση συμμετοχών ολοκληρώνεται στις 26 Ιανουαρίου 2014.

http://www.secnews.gr