Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

H Google τερμάτισε το μηχανισμό CAPTCHA

Για να πούμε την αλήθεια, το να τικάρουμε τα σωστά πλαίσια ελέγχου στο Google CAPTCHA μπορεί να αποδειχτεί δύσκολη διαδικασία για ορισμένους χρήστες. Τώρα όμως η Google, αφουγκραζόμενη την κατάσταση, τερμάτισε το μηχανισμό CAPTCHA, ο οποίος έχει αντικατασταθεί από έναν μηχανισμό ανάλυσης συμπεριφοράς για να διευκολύνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες.
Το CAPTCHA ή αλλιώς ....
«Completely Automated Public Turing Test to tell Computers and Humans Apart», αναπτύχθηκε από την Google για διαδικτυακούς τόπους, ώστε να διασφαλιστεί ότι άνθρωποι και όχι ρομπότ έχουν πρόσβαση σε αυτούς.
Η Google βελτίωσε το μηχανισμό CAPTCHA με την πάροδο των ετών. Παλιότερα οι χρήστες έπρεπε να εισάγουν ορισμένους αλλοιωμένους αριθμούς και γράμματα που εμφανίζονταν σε ένα πλαίσιο. Έπειτα ήρθε ο μηχανισμός που περιλάμβανε παζλ στα οποία έπρεπε να ταιριάζουν την εικόνα με αυτό που τους ζητούνταν.
Το τικάρισμα των πλαισίων ελέγχου του CAPTCHA αποτελούσε πρόκληση για όσους πάσχουν από σύνδρομα σχετιζόμενα με την όραση. Ως εκ τούτου, η Google εισήγαγε το reCAPTCHA v3, το οποίο εξετάζει μια βαθμολογία με βάση τη συμπεριφορική ανάλυση ενός χρήστη. Με τη χρήση αυτού του σκορ, η εταιρεία μπορεί να καθορίσει την αυθεντικότητα της σύνδεσης. Οι ιστότοποι μπορούν να επιτρέπουν ή να απαγορεύουν την είσοδο σε ένα.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr