Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Τον Νοέμβριο η εκτόξευση του δορυφόρου «Hellas Sat 4»

Τον Νοέμβριο η εκτόξευση του δορυφόρου «Hellas Sat 4»Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, στις εγκαταστάσεις της Lockheed Martin στο Sunnyvale της Καλιφόρνιας, ο πρώτος κύκλος των θερμικών δοκιμών κενού στον ειδικό θάλαμο TVAC (Thermal VAcum Chamber) στον δορυφόρο Hellas Sat 4.
Κατά την τελευταία αυτή φάση των δοκιμών προσομοιώνονται οι συνθήκες διαστήματος σε ειδικό θάλαμο με κύκλους εναλλαγής θερμοκρασιών από 200C σε -200C σε απόλυτο κενό αέρος, έχοντας το δορυφόρο σε συνθήκες πλήρους λειτουργίας.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο επικεφαλής της .....
Hellas Sat , Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Lockheed Martin και επιθεώρησε τη διαδικασία των δοκιμών.
Ανακοίνωση της Hellas Sat 4αναφέρει ότι ο κ. Πρωτοπαπάς εξέφρασε μεγάλη ικανοποίηση που διαπίστωσε ότι προχωρούν με επιτυχία οι τελικές δοκιμές συνθηκών διαστήματος στο νέο μας δορυφόρο Hellas Sat 4. «Ήδη έχουμε γνωστοποιήσει στην ARIANESPACE ότι θα είμαστε έτοιμοι να εκτοξεύσουμε τον δορυφόρο εντός του Νοεμβρίου και τόσον η διοίκηση και οι μηχανικοί της Lockheed Martin και της Hellas Sat 4 εργάζονται πυρετωδώς για την ολοκλήρωση των τελικών δοκιμών και την μεταφορά του δορυφόρου στο σημείο εκτόξευσης της Γαλλικής Γουιάνας εντός του χρονοδιαγράμματος» ανέφερε.
Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο δορυφόρος Hellas Sat 4 είναι ο.....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.newsbeast.gr