Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Οι servers του Fortnite πέφτουν λόγω μεγάλου database crash!

FortniteΟι servers του βίντεοπαιχνιδιού Fortnite που γνωρίζει την τελευταία περίοδο μεγάλη επιτυχία έπεσαν για 8 ώρες λόγω κάποιας συντήρησης έκτακτης ανάγκης. Συνήθως, στις περισσότερες περιπτώσεις οι προγραμματιστές θέτουν εκτός λειτουργίας τους servers για να τρέξουν κάποια σημαντική νέα ενημέρωση ή να ολοκληρώσουν μια συντήρηση.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Οι προγραμματιστές βρέθηκαν προ εκ πλήξεως όταν είδαν ότι η...
συντήρηση των servers διαρκούσε 8 ολόκληρες ώρες. Το Fortnite είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια, οπότε ένα σφάλμα έχει αντίκτυπο σε αρκετά εκατομμύρια χρήστες οι οποίοι απογοητεύτηκαν με την εξέλιξη των πραγμάτων.
Όταν μιλάμε για ένα τόσο πετυχημένο παιχνίδι, μια τόσο μεγάλη καθυστέρηση μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Η Epic Games έκανε ορισμένες δηλώσεις σχετικά με την αιτία των προβλημάτων.

«Αυτήν τη στιγμή, η σύνδεση είναι αποκλεισμένη σε όλα τα endpoints της Epic, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών, των ιστότοπων και του Epic Games Launcher. Αυτό οφείλεται σε μια αποτυχία του database την οποία προσπαθούμε να επιλύσουμε το συντομότερο δυνατό», δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της Epic Games.
Αν και στη συνέχεια οι προγραμματιστές προχώρησαν στην απαιτούμενη επιδιόρθωση, οι servers δεν μπορούσαν να χειριστούν το traffic και ξαναέπεσαν.
«Θα προχωρήσουμε σε έκτακτη διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών, για να προχωρήσουμε σε ενημερώσεις του database μας, με σκοπό να λυθεί οριστικά το πρόβλημα,» τόνισε εκπρόσωπος της Epic Games. Σίγουρα δεν είναι....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr