Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Χτίστε την καριέρα σας παίζοντας βιντεοπαιχνίδια

codingΣτις μέρες μας, δεν αποτελεί μυστικό ότι η κωδικοποίηση (coding) είναι μία από τις πιο περιζήτητες δεξιότητες – και υπάρχει καλός λόγος γι αυτό. Είτε θέλετε να κάνετε tweaks στο blog σας, είτε να διαχειριστείτε ένα ecommerce site εκατομμυρίων είτε να δημιουργήσετε μια εφαρμογή από το μηδέν, είναι χρήσιμη σε σχεδόν κάθε βιομηχανία και πληρώνεται πάρα πολύ καλά.
Με τις δεκάδες γλώσσες coding για να διαλέξετε, το μόνο ερώτημα που απομένει είναι το ποια να μάθετε πρώτα.....

Δεν υπάρχει σωστή απάντηση σε αυτό, καθώς χρειάζονται διαφορετικές γλώσσες για διαφορετικούς τύπους έργων. Εάν το αντικείμενό σας είναι η οικοδόμηση παιχνιδιών, υπάρχει μια σειρά από διαθέσιμα online μαθήματα, που θα σας οδηγήσουν στο σωστό δρόμο, ώστε να μην χρειάζεται καν να το σκεφτείτε.
Το Unity A to Z Game Development Bundle θα σας διδάξει τρεις γλώσσες και εργαλεία: Unity (καθώς και Unity 3D), Blender και C#. Τα επτά μαθήματα σε αυτό το πακέτο χρησιμοποιούν την κωδικοποίηση γνωστών, επιτυχημένων παιχνιδιών για να σας διδάξουν πώς να δημιουργήσετε ένα από μόνοι σας. Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας 3D παιχνίδι; Ένα μάθημα θα σας διδάξει πώς να χτίσετε ένα σε Unity με την κλωνοποίηση Super Mario Run. Αν θέλετε το παιχνίδι σας να φανεί καλό όσο για παράδειγμα το Angry Birds, δύο μαθήματα θα σας διδάξουν πώς να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι 2D σε C# και Unity.
Υπάρχουν ακόμη μαθήματα που θα σας μετατρέψουν σε coder, μέσω κλασσικών παιχνιδιών, όπως το Legend of Zelda και το χόκεϊ αέρα.
Με 83 ώρες περιεχομένου, μπορείτε να περάσετε ένα ολόκληρο.....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr