Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Ανακαλύφθηκε ο λόγος για τον οποίο συνδέετε πάντα τα USB με λάθος τρόπο

USBΗ προσπάθεια να συνδέσετε ένα καλώδιο USB είναι ένας εφιάλτης. Ένας από τους δημιουργούς τους εξήγησε το λόγο για τον οποίο συμβαίνει αυτό.

Το παράδοξο που λέγεται USB αποτελεί μια από τις πιο γνωστές εμπειρίες της ψηφιακής εποχής. Σχεδόν κάθε φορά που προσπαθείτε να συνδέσετε ένα καλώδιο USB, κάνετε λάθος στην πρώτη δοκιμή. Δεν έχει σημασία πόση προσοχή δίνετε στην υποδοχή ή στο καλώδιο ή στα εικονίδια στο καλώδιο. Είναι πάντα λάθος.Και υπάρχει ένας καλός λόγος γι’ αυτό! Σε....
συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη από το DesignNews, ο Ajay Bhatt της Intel εξήγησε γιατί συμβαίνει αυτό. Ο Bhatt ήταν μέλος της ομάδας που ανέπτυξε την τεχνολογία USB. Ακόμη και στην αρχή της δημιουργίας του, ήξεραν ότι η κατασκευή του συνδέσμου με δυνατότητα περιστροφής θα ήταν μια καλύτερη εμπειρία για το χρήστη μακροπρόθεσμα. Κάτι τέτοιο όμως απαιτεί διπλάσια καλωδίωση και περισσότερα κυκλώματα, πράγμα που θα αύξαινε σημαντικά το κόστος.
«Αν έχεις πολύ μεγάλο κόστος για μια μη αποδεδειγμένη τεχνολογία, τότε αυτή ίσως να μην ευοδωθεί. Οπότε αυτός ήταν ο φόβος μας. Πρέπει να είσαι πραγματικά συνειδητοποιημένος όταν ξεκινάς», δήλωσε ο Bhatt. «Εκ των υστέρων, μπορεί να πεις ότι θα μπορούσε να ήταν καλύτερο, αλλά σε σχέση με το πού βρισκόμασταν με τις σειριακές και παράλληλες θύρες, όπου κάθε μία από τις θύρες είχε λογική, είχε πολλαπλά καλώδια και δεν είχε δυνατότητα σύνδεσης, το USB είναι σημαντικά καλύτερο».Ο Bhatt μοιράστηκε τις σκέψεις του για το τι θα μπορούσε να γίνει.
«Όπως και να το δούμε, εάν είχαμε δώσει στο USB τη δυνατότητα να περιστρέφεται θα ήταν πολύ πιο εύκολο στη χρήση», είπε. «Θα μπορούσαμε να επικεντρωθούμε σε ένα υψηλότερο ρυθμό δεδομένων για να ξεκινήσουμε όπως έκανε και το FireWire. Εκείνοι ήταν στα 100MB ενώ εμείς βρισκόμασταν στα 12MB».
Έτσι λοιπόν την επόμενη φορά που θα προσπαθήσετε να φορτίσετε το.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr