Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

“Η παρακμή της Microsoft ξεκινάει από την εποχή των Windows Vista.”

Ο Tim Sneath, υπάλληλος της Microsoft για τουλάχιστον 17 χρόνια, ανακοίνωσε ότι θα εργάζεται πλέον για την Google στο πλαίσιο του νέου project, Flutter.
Τόνισε φυσικά τον θαυμασμό του προς της Microsoft εξηγώντας ότι η εταιρεία έχει «απίστευτα διαφορετικά ενδιαφέροντα» και είναι «γεμάτη με ταλαντούχους ανθρώπους».Από την άλλη όμως, ως ειδικός δεν παρέλειψε να αναφέρει και τα «σφάλματα», όπως τα ονόμασε, του κολοσσού τα οποία ξεκίνησαν από την εποχή των Windows Vista.
«Η Microsoft  δεν κατάφερε να προσαρμοστεί .....
γρήγορα στις νέες ανταγωνιστικές απειλές που θέτει η άνοδος του web και η αναζωπύρωση της Apple και του iPhone. Η Microsoft δέχτηκε επιθέσεις από πολλές πλευρές ενώ παράλληλα δεν θέλησε να θυσιάσει τις υπάρχουσες επιχειρήσεις για νέες ευκαιρίες.» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Tim Sneath.
Συνεχίζοντας, εξήγησε ότι ο Silverlight, ο Internet Explorer και το Windows Phone απέτυχαν εξαιτίας μιας σειράς μειονεκτημάτων τα οποία ανάγκασαν τους πελάτες να τα εγκαταλείψουν, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το Windows Phone το οποίο χάρισε όλους τους χρήστες του στα Android και iOS.
«Όταν το ‘Metro’ (UWP) εισήχθη ως επαναφορά για το API των Windows, αφήνοντας πίσω την τεράστια υπάρχουσα βάση χρηστών των Windows XP και Windows 7, σε αναζήτηση ενός νέου touch-centric UI, οι .....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr
 
War Thunder