Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Samsung Galaxy J7 πιάνει φωτιά εν ώρα πτήσης!

SamsungΗ ιστορία με τις φωτιές των Samsung Galaxy Note 7 τέλειωσε πριν αρκετό καιρό , αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία μπορεί να είναι σίγουρη ότι δεν θα ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό.Αρκετά από τα μοντέλα της είχαν περάσει από παρόμοια περιστατικά τους τελευταίους μήνες, και η πιο πρόσφατη εμπειρία ήταν στη μέση μιας πτήσης της Jet Airways.
Ένα Samsung Galaxy J7 άρχισε να βγάζει καπνό για περίπου 15 λεπτά στην πτήση και η ιδιοκτήτρια Arpita Dhal ειδοποίησε γρήγορα το πλήρωμα. Το τηλέφωνο, το οποίο βρισκόταν σε μια τσάντα κάτω από το κάθισμα, βρισκόταν δίπλα σε ....
δύο άλλα τηλέφωνα των οποίων τα εμπορικά σήματα και τα μοντέλα δεν αποκαλύφθηκαν.
Αλλά η πιο τρομακτική πλευρά της ιστορίας για τους 120 ανθρώπους που βρίσκονταν στο αεροπλάνο είναι ότι οι πυροσβεστήρες δεν λειτουργούσαν, οπότε το πλήρωμα έπρεπε πάρει το τηλέφωνο και να το ρίξει μέσα στο νερό για να σταματήσει τη φωτιά. Τα άλλα δύο τηλέφωνα τοποθετήθηκαν επίσης σε δίσκο με νερό ως προφύλαξη, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.
«Επικράτησε πανικός στον αέρα. Προσευχηθήκαμε στον Θεό “, ανέφερε ο Atul, ο σύζυγος της Arpita. “Θα καταγγείλω την Jet Airways μετά την επιστροφή στο σπίτι. Πρόκειται για ζήτημα ασφάλειας των επιβατών στις πτήσεις. Εάν υπάρχει μεγάλη πυρκαγιά ή έκρηξη, τι θα κάνουν όταν οι πυροσβεστήρες τους δεν λειτουργούν? “.
Η αεροπορική εταιρεία ισχυρίζεται ότι το περιστατικό επιλύθηκε σωστά από το πλήρωμα, αλλά δεν λέει ούτε μια λέξη για τους πυροσβεστήρες που δεν λειτουργούσαν τη στιγμή της φωτιάς.
“Παρατηρήθηκε στην πτήση της Jet Airways 9W 791 Delhi-Indore ότι ο καπνός έβγαινε από μια χειραποσκευή. Το πλήρωμα της Jet Airways ανέλαβε αμέσως την κατάσταση, καθώς και έκανε  όλα τα απαραίτητα βήματα και σύμφωνα με τις καθοριζόμενες οδηγίες “, ανέφερε ένας εκπρόσωπος.
Ως συνήθως, η Samsung εξηγεί ότι η ασφάλεια των πελατών....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr